Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Τυπική διαδικασία η... στέψη!

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Τυπική διαδικασία η... στέψη!

Η Σίτι συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο για την κούπα, κόντρα στη Στόουκ πέτυχε την 26η φετινή της νίκη (2-0) και βρέθηκε στο +16 από τη Γιουνάιτεντ

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Τυπική διαδικασία η... στέψη!
Ποιος να τη σταματήσει; Πάντως ούτε η Στόουκ! Η Σίτι έπειτα από μια 20ετία (1998-99) νίκησε δυο φορές τους Πότερς σε μια σεζόν, βρέθηκε στο +16 από τη Γιουνάιτεντ και περιμένει τη στέψη! Πλέον, θέλει τρεις νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο! Σούπερ ο Σίλβα με δυο γκολ, θετικός ο Σταφυλίδης που πήρε φανέλα βασικού.

Τρίτη διαδοχική νίκη, 26η στη σεζόν και η Σίτι χωρίς τον τραυματία Αγουέρο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να υπερκεράσει το εμπόδιο της Στόουκ στο Μπριτάνια και να επικρατήσει με 2-0. Πολύ δυνατό ξεκίνημα από τους Πολίτες και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ! Ο Ζεσούς άρχισε την επίθεση, εξαιρετική η σέντρα του Στέρλινγκ και ο Νταβίδ Σίλβα από κοντά πέτυχε το 1-0! Η ομάδα του Λάμπερτ προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά τόσο στο 21΄ ο Εντιαγέ όσο και στο 37' το λάθος διώξιμο του Γουόκερ δεν βρήκαν στόχο. Ολα τελείωσαν στο 50', ο Ζεσούς έκανε την ασίστ και ο Σίλβα έφτασε τα 8 γκολ στη σεζόν! Η Στόουκ δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει, ενώ οι Πολίτες είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Φερναντίνιο (56’), Στέργλινγκ (58’ ) και Γουόκερ (73’) να σκοράρουν!

Κλείσιμο
Στόουκ: Μπάτλαντ, Ζουμά, Ίντι, Μπάουερ, Σταφυλίδης, Κάμερον (89’ Σόμπχι), Άλεν, Εντιαγιέ, Σακίρι, Τσούπο-Μοτίνγκ, Χεσέ (63’ Κράουτς)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κομπανί, Οταμέντι, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Στέρλινγκ (85’ Μπ. Σίλβα), Γκάμπριελ Ζέσους (90’ Γκουντογκάν).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης