Εϊσι Λο και Μενσά Μπονσού κόουτς στο “Mπάσκετ χωρίς σύνορα”
Το ΝΒΑ και η FIBA ανακοίνωσαν τα ονόματα των 65 παιδιών, αγοριών και κοριτσιών από 36 χώρες του πλανήτη, που θα ταξιδέψουν στο Λος Αντζελες για το 4ο ετήσιο Basketball Without Borders Global Camp.
To Camp θα διεξαχθεί από τις 16 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις των Λος Αντζελες Λέικερς και εντάσσεται στο πρόγραμμα του All Star Game.
Αυτοί που θα προπονήσουν τις πέντες ομάδες με τους κορυφαίους νέους της ηλικίας τους παγκοσμίως, είναι…
– Αλ Χόρφορντ (Πέντε φορές συμμετοχή σε All Star game)
καθώς επίσης οι φετινοί συμμετέχοντες στο All Star Game
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.