NBA: Οι top Ευρωπαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία

NBA: Οι top Ευρωπαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία

Το πρώτο μισό της σεζόν φτάνει στο τέλος του και το Eurohoops παρουσιάζει τους κορυφαίους Ευρωπαίους σε κάθε στατιστική κατηγορία.

NBA: Οι top Ευρωπαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία
Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν καταφέρει να “λάμψουν” με την παρουσία τους.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προέρχονται από την Ευρώπη! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να διεκδικήσει μέχρι τέλους το βραβείο του MVP, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ηγείται των Νικς με τις εμφανίσεις επιπέδου All Star και οι ρούκις Μπογκντάνοβιτς και Μαρκάνεν επιβεβαιώνουν πως το Ευρωπαϊκό μπάσκετ κατακτά το NBA.

Κλείσιμο
Ποιοι όμως είναι αυτοί που ξεχωρίζουν; Το Eurohoops παρουσιάζει τους 10 καλύτερους Ευρωπαίους σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, ποσοστά ευστοχίας και σύστημα αξιολόγησης.
Πόντοι: Γιάννης Αντετοκούνμπο (29.1)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε πριν λίγους μήνες το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει αν ανεβάσει εκ νέου επίπεδο το παιχνίδι του πραγματοποιώντας μία μυθική σεζόν.

Αυτή τη στιγμή μετράει κατά μέσο όρο 29.1 πόντους και βρίσκεται μόνος δεύτερος πίσω από τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο αμέσως επόμενος Ευρωπαίος είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 23.6 πόντους ανά παιχνίδι ενώ τη λίστα συμπληρώνουν σημαντικά ονόματα όπως οι Ντένις Σρέντερ, Γκόραντ Ντράγκιτς, Νίκολα Μίροτιτς και άλλοι.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης