Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1: Συνεχίζει ακάθεκτη η αρμάδα του Γκουαρντιόλα!

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1: Συνεχίζει ακάθεκτη η αρμάδα του Γκουαρντιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε με 3-1 την Γουότφορντ και συνεχίζει αήττητη στην Premier League

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1: Συνεχίζει ακάθεκτη η αρμάδα του Γκουαρντιόλα!
Ο Ντε Μπρόινε αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ, ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε να ξεκινήσει με όλα του τα όπλα και η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε δίκαια με 3-1 την Γουότφορντ και συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Premier League.
 
Ο Καταλανός έχει πει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι η ομάδα του να παίρνει το προβάδισμα και οι παίκτες του φρόντισαν να κάνουν τα πάντα πιο εύκολα, με τον Στέρλινγκ να κάνει το 1-0 ύστερα από 37 δευτερόλεπτα για το πιο γρήγορο γκολ στη σεζόν! Και όπως είναι λογικό οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια. Ο Στόουνς έχασε ευκαιρία στο 5’, όμως στο 13’ ο Καμπασέλε έστειλε την μπάλα σε λάθος εστία μετά τη σέντρα του Ντε Μπρόινε για το 2-0. Και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Κλείσιμο
Στο 17’ ο Βέλγος είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι μετά το φάουλ του, ενώ στο 29’ ήρθε η μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος και ήταν κλασική. Τετ α τετ του Γκρέι, αλλά ο Έντερσον τον νίκησε για να κρατήσει το 2-0, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο, παρά τις δύο καλές ευκαιρίες του Αγουέρο. Ο Αργεντίνος έψαξε το γκολ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 48’ και το βρήκε στο 63’, στέλνοντας την μπάλα από κοντά μετά την ασταθή απόκρουση του Γκόμες. Οι πολίτες έψαξαν και τέταρτο γκολ, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και είδαν την Γουότφορντ να μειώνει στο 82’ με τον Γκρέι από κοντά για το τελικό 3-1, όταν είχαν χαλαρώσει.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (67’ Ντανίλο), Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο (71’ Τουρέ), Ντε Μπρόινε (79’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ντ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο

Γουότφορντ (Μάρκο Σίλβα): Γκόμες, Γιάνμαατ, Βαγκέ, Καμπασέλε, Ζέεγκελααρ, Ντουκουρέ, Γουότσον (61’ Περέιρα), Καρίγιο, Καπού (61’ Κλέβερλι), Ριτσάρλισον (82’ Σινκλέρ), Γκρέι

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης