Συνάντηση ΕΠΟ-Superleague με φόντο την αδειοδότηση

Συνάντηση ΕΠΟ-Superleague με φόντο την αδειοδότηση

Αντιπροσωπεία της SuperLeague συναντήθηκε με την Ομοσπονδία για το θέμα της αδειοδότησης - Πρώτη φορά οι δύο φορείς συζητούν πριν βγει ο κανονισμός!

Συνάντηση ΕΠΟ-Superleague με φόντο την αδειοδότηση
Για πρώτη φορά η ΕΠΟ αποφάσισε ν' ακούσει τα αιτήματα αλλά και τις προτάσεις της SuperLeague Σουρώτη για το θέμα της αδειοδότησης πριν βγει ο κανονισμός!

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην ΕΠΟ με αντιπροσωπεία της SuperLeague με βασικό αντικείμενο συζήτησης τον κανονισμό αδειοδότησης.

Κλείσιμο
Μάλιστα για να κάνει η SuperLeague τις τελικές της προτάσεις προς την ΕΠΟ χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις των νομικών συμβούλων των ΠΑΕ και μάλιστα εκφράστηκε από την διοργανώτρια αρχή η ικανοποίηση γιατί η ΕΠΟ αποδέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων!

Κάποιες από τις προτάσεις είναι πως:
α) Δεν θα ανακαλούνται οι αδειοδοτήσεις των ομάδων μεσούσης της σεζόν κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό από την SuperLeague
β) Δεν θα ισχύει η καθαρά αρνητική θέση των ΠΑΕ, όπως έγινε και πέρυσι. Είναι σκέλος επί των λογιστικών και των αυξησεων Μετοχικού Κεφαλαίου.

Θα γίνει μία ακόμα συνάντηση γιατί θα πρέπει να επαναδιατυπωθούν κάποιες άλλες προτάσεις που δεν υπάρχει ακόμα σύγκλιση απόψεων με την ΕΠΟ.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ταυτόχρονα γινόταν γνωστό για το θέμα των χρεών προς τους διαιτητές πως έγινε ήδη ένας διακανονισμός για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν εξοφληθεί τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με τους διαιτητές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης