Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για τα οικονομικά

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για τα οικονομικά

Την Τρίτη τελειώνει και τυπικά η μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα που φέρνει τεράστια ανάσα στα ταμεία του Παναθηναϊκού ενώ μέχρι εκείνη την ημέρα θα έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη εβδομάδα για τα οικονομικά
Η μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα αποτελεί αυτή την στιγμή για τα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι για τον διψασμένο στην έρημο το νερό! 

Περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ θα μπει άμεσα τα ταμεία και θα μπορέσει ο σύλλογος να καλύψει τις ανάγκες για τον τρέχοντα μήνα και να πάρει τεράστια ανάσα, μετά την σκανδαλώδη απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να κλείσει τις κάνουλες της χρηματοδότησης στην αρχή της χρονιάς! 

Κλείσιμο
Ο διεθνής άσος θα ταξιδέψει την Τρίτη για την Πορτογαλία, θα περάσει από ιατρικά και θα ανακοινωθεί από τους "αετούς". Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα από τον Ιανουάριο στην Λισαβόνα αλλά ο Παναθηναϊκός το παλεύει για να τον κρατήσει δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από κει και πέρα, στις αρχές της εβδομάδας θα δουν το φως της δημοσιότητας τα οικονομικά στοιχεία που αποφάσισε να δώσει η ΠΑΕ μετά τις πιέσεις από τον κόσμο του "τριφυλλιού". Είτε μέσω κάποιας ανακοίνωσης, είτε μέσω κάποιας παρουσίασης, είτε αφού περάσουν πρώτα από τα χέρια εκείνων που τα ζήτησαν με επίσημο τρόπο. Όπως η Θύρα 13 και οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης