Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Η ηλεκτρονική έκδοση της O’Jogo αναφέρει πως η Μπενφίκα αποφάσισε να πληρώσει τα 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον ομογενή τερματοφύλακα

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο
Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Οδυσσέα Βλαχοδήμο όχι απλά δεν ατόνησε μετά το καλοκαιρινό ναυάγιο, αλλά είναι ακόμη πιο ζεστό με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας O’Jogo να αποκαλύπτει πριν από λίγο ότι ι «αετοί της Λισαβόνας» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μπενφίκα το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟ, αλλά η μεταγραφή κόλλησε στην άρνηση του Όλα Τζον να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό των πράσινων.

Κλείσιμο
Ωστόσο η κακή αρχή της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League (εντός έδρας ήττας από ΤΣΣΚΑ Μόσχας) έχουν οδηγήσει διοίκηση και προπονητή σε σκέψεις για άμεση ενίσχυση και παρόλο που υπάρχουν ήδη τέσσερις τερματοφύλακες (Σβιλάρ. Βαρέλα, Ζούλιο Σέζαρ, Λόπες) η απόκτηση του Βλαχοδήμου θεωρείται δεδομένη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πληρώνοντας στον ΠΑΟ το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης