Ώρα για νίκη, το σύνθημα στον Παναθηναϊκό!

Ώρα για νίκη, το σύνθημα στον Παναθηναϊκό!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καλείται να πάρει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Ώρα για νίκη, το σύνθημα στον Παναθηναϊκό!
Την ημέρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στη δεύτερη συνάντηση των κ.κ. Αλαφούζου-Γιαννακόπουλο, η ποδοσφαιρική ομάδα καλείται να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (16:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Κλείσιμο
Μετά από τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς, καθώς έχει δύο ισοπαλίες και αφαίρεση 2 βαθμών από την περσινή σεζόν. 


Η νίκη στο σημερινό ματς μοιάζει πλέον επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία μέσα από τις νίκες θα φτιάξει η ψυχολογία της και θα μπορούσε μέχρι τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να κάνει το «5 στα 5» κόντρα σε Απόλλωνα, Παναιτωλικό (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (Εντός), Λάρισα (εντός) και Λαμία (Εκτός). 

Στο σημερινό ματς, τώρα, ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος και Χουλτ. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Χίλιεμαρκ, με τους Λουντ και Μουνιέ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Άλτμαν και ως σέντερ φορ θα παίξει ένας εκ των Μολίνς ή Τσάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης