Με τέσσερις αλλαγές ο Ολυμπιακός, πρόβλημα με Κούτρη

Με τέσσερις αλλαγές ο Ολυμπιακός, πρόβλημα με Κούτρη

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μπέσνικ Χάσι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα

Με τέσσερις αλλαγές ο Ολυμπιακός, πρόβλημα με Κούτρη
Ετοιμάζει νέα πρόσωπα ο Χάσι. 

Αρκετές διαφοροποιήσεις θα έχει η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 46χρονος τεχνικός στην αναμέτρηση του Σαββάτου (16/09, 20:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Super League. 

Κλείσιμο
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» φανέρωσε την Πέμπτη στου Ρέντη κάποιες από τις προθέσεις του και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα φρεσκάρει αρκετά το κέντρο, το οποίο «πλήγωσε» αρκετά τους Πειραιώτες στο ματς με την Σπόρτινγκ (2-3), στο οποίο ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση. Είναι πιθανό να αγωνιστούν μαζί, ο Ζντιέλαρ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή την Τρίτη στο δεύτερο μέρος και σουλουπώθηκε η ομάδα στον άξονα, αλλά και Παναγιώτης Ταχτσίδης που ήταν καιρό εκτός λόγω τραυματισμού. 

Ο Φελίπε Πάρντο αναμένεται να ανταμειφθεί για την πολύ καλή παρουσία του κόντρα στους Πορτογάλους, όπου σκόραρε δις και θα είναι στο ένα «φτερό», ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Σεμπά (δεν έπαιξε κόντρα στα «λιοντάρια») στο άλλο. Ο Τζούρτζεβιτς θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Οφόε, που την Τρίτη χρησιμοποιήθηκε πιο πίσω και συγκεκριμένα δίπλα στον Ζιλέ. Δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες αλλαγές σε πρόσωπα ή να μην γίνει κάποια από αυτές που αναφέρονται πιο πάνω. 

Παράλληλα, τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να διατηρήσει ο Στέφανος Καπίνο, παρά το γεγονός ότι του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική λόγω των τελευταίων του εμφανίσεων. 

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Λεονάρντο Κούτρη, που σκόπευε να τον επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη επειδή ένιωσε βαρύ τον προσαγωγό του και τα πάντα θα κριθούν εντός της ημέρας. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί και θα μείνει εκτός για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του και να προφυλαχθεί εν όψει ΑΕΚ (24/09) και Γιουβέντους (27/09).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης