Σε κίνδυνο η Σέλτικ για την απόπειρα επίθεσης στον Εμπαπέ!

Σε κίνδυνο η Σέλτικ για την απόπειρα επίθεσης στον Εμπαπέ!

Η πρωταθλήτρια Σκωτίας κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για την εισβολή οπαδού ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον επιθετικό της Παρί

Σε κίνδυνο η Σέλτικ για την απόπειρα επίθεσης στον Εμπαπέ!
Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται πλέον η Σέλτικ, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός 21χρονου οπαδού της κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο 34’ ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε το 0-2 για την Παρί (τελικά νίκησε με 0-5) και λίγο ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε έναν νεαρό οπαδό των γηπεδούχων να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να κινείται εναντίον του με εμφανή σκοπό να τον χτυπήσει.

Κλείσιμο
Η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας απέτρεψε το χτύπημα στον Εμπαπέ, με τον νεαρό χούλιγκαν να συλλαμβάνεται (μαζί με άλλους 6 συνοπαδούς του οι οποίοι επίσης προκάλεσαν προβλήματα άλλου είδους), αλλά η διοίκηση της ομάδας κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς γνωρίζει πως κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

«Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο και είμαι σίγουρος πως ο οργανισμός της Σέλτικ θα το αντιμετωπίσει. Είναι απογοητευτικό αυτό που συνέβη και δεν επιτρέπεται να γίνεται κάτι τέτοιο σε κανένα γήπεδο. Κι ίσως η αντίδραση όλου του γηπέδου που τον αποδοκίμασε ήταν η καλύτερη απάντηση», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Σέλτικ Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος όμως γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του καλοκαίρι είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για προσβλητικό πανό που παρουσίασαν οι οπαδοί στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Λίνφιλντ από την Ιρλανδία.

Κι αυτή ήταν η 11η τιμωρία της Σέλτικ την τελευταία εξαετία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης