Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: "Χ"αμένοι στην... προσπάθεια

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: "Χ"αμένοι στην... προσπάθεια

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ατρόμητο, τρίτο ματς αήττητος κι ο ΠΑΣ με τις δύο ομάδες να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: "Χ"αμένοι στην... προσπάθεια
Μέτριο παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να παραμένει χωρίς νίκη, μιας για τρίτο παιχνίδι έμεινε στην ισοπαλία. Αυτή τη φορά, ο ΠΑΣ Γιάννινα τον κράτησε στο 0-0 παίρνοντας έναν αρκετά σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.

Αυτό όμως δεν θα είχε γίνει, αν στο 44' η κεφαλιά του Ρισβάνη πήαγιανε στα δίχτυα και όχι στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Το παιχνίδι ήταν τέτοιο που φαινόταν πως όποια ομάδα κι αν έβαζε γκολ, θα έπαιρνε την νίκη. Τελικά, δεν το έβαλε καμία!

Κλείσιμο
Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν άλλαξε το 4-2-3-1 που είδαμε και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές από τον Ατρόμητο. Έδωσε φανέλα βασικού στο τέρμα στον Γιαννιώτη, με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους, Γιαννούλη, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Κιβρακίδη. Αμυντικοί μέσοι ξεκίνησαν οι Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς, δεξί εξτρέμ ο Ούμπιδες, αριστερό ο Ντιγκινί, δεκάρι ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ντάουντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-5-2. Στο τέρμα ήταν ο Βελλίδης. Τα τρία στόπερ οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος. Δεξιά όλη την πλευρά είχε ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Ναδάλες. Στο κέντρο βρέθηκαν οι Λίλα, Γαρουφαλλιάς και Κοζορώνης, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Χαλκιαδάκης, Γιάκος.

Μία φάση σε ένα ημίχρονο!

Το πρώτο ημίχρονο σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας! Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια αλλά ως εκεί. Από ουσία, μηδέν. Πολλές σέντρες, οι οποίες δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία του Βελλίδηα και.

Ο ΠΑΣ από την άλλη, έδειχνε περισσότερο να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Αυτές τις βρήκε, αλλά και πάλι έπεφτε πάνω στους Ρισβάνη και Χατζηισαΐα που έμοιαζαν... απροσπέλαστοι! Ο πρώτος μάλιστα, είχε και την μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44', ο Γιαννούλης με μια ωραία σέντρα από τα αριστερά, τον βρήκε, αλλά η κεφαλιά του Έλληνα αμυντικού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κι έξω. Αυτή ήταν ουσιαστικά η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Πιο δραστήριοι στην επανάληψη

Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα, είχαν περισσότεροι όρεξη για ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος.Οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 47' με κεφαλιά του Ντάουντα να φεύγει άουτ, ενώ στο 50' ο Μπουκουβάλας από κοντά στο 50' έχασε την πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ, αφού ο Γιαννιώτης απέκρουσε.

Στη συνέχεια είχαμε δυο μακρινά σουτ, ένα για κάθε ομάδα που έφυγαν άουτ, ενώ η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τον Ατρόμητο στο 63' με το σουτ του Ρισβάνη να φεύγει άουτ. Από εκείνο το λεπτό και μετά δεν είχαμε και πάλι κάποια σημαντική φάση, με τους Περιστεριώτες όμως να πιέζουν ακόμα περισσότερο και να αναζητούν το γκολ.

Τελικά, η μία φάση μαζί με το γκολ που θα έδινε σε μία από τις δύο ομάδες τη νίκη δεν ήρθε μέχρι το 90'. Η υπεροχή των γηπεδούχων, ήταν ανούσια ουσιαστικά σε όλο το ματς κι από την στιγμή που δεν μπήκε το δοκάρι του Ρισβάνη, έμεινε αυτό το 0-0.

MVP: Κανένας δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα. Κορυφαίος ίσως ήταν ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχασε πραγματικά καμία μονομαχία στην άμυνα, ενώ είχε και την φάση του ματς, με το δοκάρι στο 44'.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ντάουντα. Ο Νιγηριανός επιθετικός, βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, καθώς τα βρήκε... σκούρα με τους τρεις αμυντικούς του ΠΑΣ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Όλη η αμυντική γραμμή του ΠΑΣ Γιάννινα. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Μαζί με τους πλάγιους μπακ χαφ ανάγκασαν τον Ατρόμητο να παίξει πολύ με γεμίσματα, τα οποία δεν είχαν τύχη μπροστά στους ψηλούς αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε, χωρίς να την πληρώσει η ομάδα του, ο Βελλίδης. Στο δοκάρι του Ρισβάνη έχει κάνει μια πολύ άσχημη έξοδο.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ καλή η διαιτησία του Σέζου και των βοηθών του. Σωστά δεν έδειξε χέρι στον Μπουκουβάλα, όταν το ζήτησαν οι γηπεδούχοι μιας και δεν υπήρχε παράβαση. Από εκεί και πέρα, δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητο για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως έχει όσα χρειάζεται για να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά και πως δεν μπορεί να πάρει μια νίκη! Τρίτο σερί ματς, που φέρνει ισοπαλία ενώ είναι καλύτερος. Σίγουρα κάτι που προβληματίζει τους Περιστεριώτες... Από την άλλη, ο ΠΑΣ, ήταν στημένος για τον βαθμό κι αυτό φαινόταν. Τελικά τον πήρε και επιστρέφει στα Γιάννενα με αυτόν και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που έχει ως στόχο την είσοδο στην πεντάδα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Ούμπιδες (63' Μανούσος), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (71' Βασιλακάκης), Ντάουντα, Ουάρντα (85' Βασιλείου)
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31' Καρανίκας), Μιχαήλ, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Λίλα (63' Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης (80' Σκόνδρας), Γιάκος
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης