Μίνι… παράδοση οι μάχες “αιωνίων” τις πρώτες αγωνιστικές

Μίνι… παράδοση οι μάχες “αιωνίων” τις πρώτες αγωνιστικές

Τρίτη διαδοχική χρονιά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα “κοντραριστούν” τις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan.gr Basket League, γεγονός που τείνει να δημιουργήσει παράδοση.

Μίνι… παράδοση οι μάχες “αιωνίων” τις πρώτες αγωνιστικές
Κέφια είχε η κληρωτίδα του πρωταθλήματος για άλλη μια φορά, καθώς “έβγαλε” ντέρμπι “αιωνίων” την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2017-2018. Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που “πράσινοι” και “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν νωρίς σε “μάχη” που ως ένα βαθμό κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Αν και τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους βλέπουμε ότι ο κάτοχος της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια δεν παίζει κυρίαρχο ρόλο, παρόλα αυτά κάθε συναπάντημα των δυο έχει το δικό του ενδιαφέρον. Το άσημο της υπόθεσης είναι ότι ο φετινός… πρόωρος αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της τιμωρίας του Ολυμπιακού από την περυσινή σεζόν.

Κλείσιμο
Μπορεί οι δυο ομάδες να μην είναι έτοιμες αγωνιστικά για τόσο μεγάλους αγώνες στην αφετηρία μιας σεζόν, όμως πάντοτε ένα ντέρμπι εξιτάρει το φιλοθεάμον μπασκετικό κοινό, το οποίο μπαίνει από νωρίς στην δράση.

Οι δυο προηγούμενες συνεχόμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στην αρχή του πρωταθλήματος έχουν αποφέρει από μια νίκη σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ποιος θα πάρει το προβάδισμα και κατά πόσο θα συνεχιστεί (αν συνεχιστεί) η συγκεκριμένη παράδοση; Θα δούμε.

Αναλυτικά οι αγώνες των “αιωνίων” στις πρώτες αγωνιστικές των τελευταίων ετών:



Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης