Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Στιλ, όλα ανοιχτά για Κουτρουμπή

Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Στιλ, όλα ανοιχτά για Κουτρουμπή

Αποχωρεί, όπως όλα δείχνουν, από τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ. Πόσα χρήματα γλιτώνουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Στιλ, όλα ανοιχτά για Κουτρουμπή
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος της καριέρας του Άγγλου τερματοφύλακα στο «τριφύλλι», καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού ουσιαστικά δεν είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού τιμ εδώ και καιρό και του είχε μεταφερθεί ότι υπολογίζεται για τρίτος. Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», η σύζυγός του μάζεψε τα πράγματά τους την Τετάρτη και σήμερα αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών. Έτσι, ο Παναθηναϊκός γλιτώνει το συμβόλαιό του που είναι 350.000 ευρώ ετησίως και 700.000 ευρώ μικτά. 

Κλείσιμο
Οι «πράσινοι» θα βολευτούν με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ως βασική επιλογή (τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα) και τον Σωκράτη Διούδη, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι, να διεκδικεί επίσης τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ. 

Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτω από διαφορετικά δεδομένα. Υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικό σύλλογο για τον Γιώργο Κουτρουμπή και δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή ο Έλληνας αμυντικός. Προτάθηκε σε αρκετές ομάδες της γειτονικής χώρας της τελευταίες ημέρες και μια από αυτές έδειξε ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι πιθανότητες για να πουληθεί δεν φαίνεται να είναι πολλές αυτήν τη στιγμή. Το τι θα γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες και ο Παναθηναϊκό θα ανάψει το «πράσινο φως» εφόσον του έρθει η συγκεκριμένη πρόταση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης