Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το καλύτερο… νέο πολυβόλο του NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το καλύτερο… νέο πολυβόλο του NBA

Περισσότερες φορές από κάθε άλλο NBAer μέχρι 23 ετών ξεπέρασε τους 25 πόντους στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το καλύτερο… νέο πολυβόλο του NBA
Από τον Ιανουάριο, ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ξεπέρασε τους 25 πόντους 27 φορές με αποκορύφωμα τους 41 πόντους στις 10 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της ήττας από τους Λος Άντζελες Λέικερς. Όπως σημειώνει το Basketball Reference, στο ίδιο χρονικό διάστημα “έγραψε” 26 “25άρες” ο Άντονι Ντέιβις και 25 ο Καρλ-Άντονι Τάουνς.


Κλείσιμο


Η μέτρηση αφορά το διάστημα Ιανουάριος-Απρίλιος του 2017. Δεν συμπεριλήφθηκαν οι τρεις “25άρες” του Αντετοκούνμπο στη σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ με τους Τορόντο Ράπτορς, που δεν αποδείχθηκαν αρκετές για την πρόκριση.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος μέσα στο 2017 έπαιξε για πρώτη φορά στο All Star Game του NBA, αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν με τη συμβολή της τρομερής προόδου του στο σκοράρισμα. Μένει να δούμε τι άλλες χαρές θα προσφέρει το 2017-18 στους Έλληνες φιλάθλους και τους φίλους των “ελαφιών”.


Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης