Φοβερή φωτογραφία με τον ΛεΜπρόν και τον Αρχαίο Έλληνα Gianni! (pic)

Φοβερή φωτογραφία με τον ΛεΜπρόν και τον Αρχαίο Έλληνα Gianni! (pic)

Μετά από όσα είπε πρόσφατα ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι,  για την ομάδα του και το ελληνικό πρωτάθλημα, το ΤΝΤ έκανε την... επιθυμία του πραγματικότητα!

Φοβερή φωτογραφία με τον ΛεΜπρόν και τον Αρχαίο Έλληνα Gianni! (pic)
«Δουλειά μας είναι να νικήσουμε τον ΛεΜπρόν. Αν δεν τα καταφέρουμε, καλύτερα να παίξουμε σε άλλο πρωτάθλημα. Ας παίξουμε στην Ελλάδα. Αν δεν είμαστε έτοιμοι να τους νικήσουμε, καλύτερα να τους δώσουμε το πρωτάθλημα, πριν καν παίξουμε. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ καλός ο ΛεΜπρόν και η ομάδα του, αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες για να βγουν στο γήπεδο και να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί».

Τάδε έφη ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, καθώς οι Κάιλ Λόουρι και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν είχαν εκθειάσει τους Καβαλίερς, πριν... σκουπιστούν από εκείνους στα playoffs του ΝΒΑ.

Το ΤΝΤ έκανε την επιθυμία του Ουτζίρι πραγματικότητα και δημιούργησε μια απίστευτη φωτογραφία, με τον δαφνωστεφανομένο «Βασιλιά» πάνω από την Ακρόπολη και τους Αρχαίους Έλληνες Γιάννη Αντετοκούνμπο, Αϊζάια Τόμας, Κέμπα Ουόκερ, Κάιλ Λάουρι, Ντεμάρ Ντερόζαν και Τζον Ουόλ έτοιμοι να... αναμετρηθούν μαζί του.


Κλείσιμο

Πηγή : www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης