Η Μίλαν έκανε το «μπαμ»: Απέκτησε Μπονούτσι από Γιουβέντους

Η Μίλαν έκανε το «μπαμ»: Απέκτησε Μπονούτσι από Γιουβέντους

Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν και επισήμως τη μεταγραφή του μεγάλου αμυντικού της «Γηραιάς Κυρίας» - Υπέγραψε έως το 2022, με 6 εκατ. τον χρόνο

Η Μίλαν έκανε το «μπαμ»: Απέκτησε Μπονούτσι από Γιουβέντους
Αυτό που ξεκίνησε σαν φήμη, την οποία αρχικά δεν πίστεψε κανείς, ολοκληρώθηκε και τυπικά, με το μελάνι από την πένα του Λεονάρντο Μπονούτσι να ποτίζει το χαρτί του συμβολαίου που του πρόσφερε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία τους με την Γιουβέντους, με τον 30χρονο σέντερ μπακ να υπογράφει μόλις ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.

Πρόκειται αναμφίβολα για την μεγαλύτερη και πιο απρόσμενη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού, καθώς ο Ιταλός διεθνής ήταν υποψήφιος αρχηγός της Γιούβε για τη μετά Μπουφόν εποχή της ομάδας. Αντί αυτού μετακόμισε στο Μιλάνο, όπου υπέγραψε έως το 2022 και θα εισπράττει έξι εκατ. ευρώ ετησίως. Το κόστος της μετακίνησης υπολογίζεται στα 40 εκατ και ο Μπονούτσι θα λάβει και το περιβραχιόνιο.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτή τη μεταγραφή η Μίλαν έχει ήδη πληρώσει σε λίγες βδομάδες κοντά στα 160 εκατ. ευρώ και είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο παζάρι.

Δείτε βίντεο από την υποδοχή των οπαδών της Μίλαν στον ποδοσφαιριστή...



 Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης