Από Δευτέρα οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Από Δευτέρα οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Η σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας δεν έβγαλε τελικά κάποια είδηση – Η κλήρωση του πρωταθλήματος ξεκινά σε λίγη ώρα χωρίς όμως να γνωρίζουμε το σύστημα διεξαγωγής καθώς αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τη συνάντηση με τη NOVA

Από Δευτέρα οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου
Θεωρητικά ήταν μία από τις κρίσιμες συνεδριάσεις των τελευταίων ετών, ωστόσο η μοναδική (κατά πως φαίνεται) απόφαση που πήρε το ΔΣ της Λίγκας ήταν η σύσταση επιτροπής η οποία θα συναντηθεί με τη NOVA προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε ότι το συνδρομητικό κανάλι έχει ζητήσει μείωση 18% επί του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης διετίας, η Λίγκα αντιπροτείνει 8% ενώ υπάρχει και το αγκάθι με τα ποσά που η NOVA ισχυρίζεται ότι έχουν παρακρατηθεί ως ενεργοποίηση παραβίασης διαφόρων ρητρών ενώ η Λίγκα θεωρεί ότι είναι χρήματα που οφείλονται.

Κλείσιμο
Όλο αυτό το αδιέξοδο οδήγησε τη συνδρομητική πλατφόρμα να καταθέσει χθες πρόταση συναινετικού διαζυγίου, η οποία απασχόλησε σήμερα το ΔΣ και (εν μέσω έντονων διαφωνιών όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες) προέκυψε η απόφαση για τη σύσταση επιτροπής.

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα θα αποφέρει καρπούς.

Στην Επιτροπή θα είναι οι 4 μεγάλοι (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) κι ένας εκπρόσωπος των άλλων ομάδων, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί η «χρυσή τομή»¨.

Αυτό όμως σημαίνει ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος (όπου θα αναφέρεται αν ο πρωταθλητής θα βγαίνει από τα πλέι οφ ή την κανονική περίοδο, καθώς επίσης και το πόσες ομάδες θα πέσουν καθότι είχε προβλεφθεί τη σεζόν 2018-2019 να έχουμε πρωτάθλημα 14 ομάδων) θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση με τη NOVA.

Όσον αφορά την κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά, αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης