Τα ρέστα της η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Τα ρέστα της η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Όλα για όλα στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη οι «κιτρινόμαυροι», που περιμένουν… δώρο από Παναθηναϊκό. Επιστρέφει ο Βράνιες

Τα ρέστα της η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη
Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα στα play offs τον ΠΑΟΚ είναι επικεφαλής της βαθμολογίας πριν την τελευταία αγωνιστική. Κι όμως, δεν κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού το κουτάκι μπίρας που πέταξε οπαδός του Παναθηναϊκού και οδήγησε στη διακοπή τον αγώνα των «πράσινων» με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλάζει τις ισορροπίες. Αν σήμερα, όπως αναμένεται, οι Θεσσαλονικείς πάρουν το ματς στα χαρτιά, τότε η «Ένωση» την τελευταία αγωνιστική, την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και ταυτόχρονα να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. 

Η ΑΕΚ με τη χθεσινή της νίκη διασφάλισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τερματίσει τελευταία στα play offs (εκτός κι αν της αφαιρεθούν βαθμοί για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, πράγμα μάλλον απίθανο), κάτι που θα σήμαινε πως θα έπαιζε στον δεύτερο προκριματικό του Europa League στις 13 Ιουλίου έχοντας ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση, σχεδιασμό και προετοιμασία. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εξασφαλίσει ότι η ευρωπαϊκή τους σεζόν θα αρχίσει δύο εβδομάδες μετά και μένει να φανεί αν θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ή στον ίδιο γύρο του Europa League. 

Κλείσιμο
Για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Πανιώνιο, που η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει σε τρεις αγώνες, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Βράνιες (εξέτισε την τιμωρία από την αποβολή του), αλλά θα λείψει σίγουρα ο Πατίτο και πιθανότατα ο Πέκχαρτ, που αποχώρησε με αιμάτωμα. Περιττό να ειπωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη και ελπίζουν μετά σε… δώρο από τον Παναθηναϊκό. 

Πάντως την τελευταία αγωνιστική όλες οι ομάδες, όχι μόνο οι δύο «Δικέφαλοι», έχουν κίνητρο. Ο Πανιώνιος, εφόσον αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναθηναϊκό, θέλει νίκη επί της ΑΕΚ και να μην νικήσουν οι «πράσινοι» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφύγει την τέταρτη θέση. Ο δε Παναθηναϊκός αν του αφαιρεθούν βαθμοί θα αποφύγει την τέταρτη θέση αν νικήσει στην Τούμπα ή αν δεν νικήσει ο Πανιώνιος την ΑΕΚ.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης