Στον κόσμο της η ΕΠΟ: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στον κόσμο της η ΕΠΟ: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Εκτός τόπου και χρόνου η ΕΠΟ! Ενώ αναμένεται η επισημοποίηση της αναβολής του τελικού, η ομοσπονδία αναφέρει ότι τα καθίσματα θα αριθμηθούν (ενώ το θέμα είναι τα εισιτήρια) και θα γραφτεί ιστορία

Στον κόσμο της η ΕΠΟ: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Την ώρα που αναμένεται η επισημοποίηση της απόφασης για αναβολή του αγώνα, η ΕΠΟ σα να βρίσκεται σε άλλο κόσμο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει βέβαιη ότι το ματς θα γίνει και… θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Αναφέρει, δε, ότι το θέμα της αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού θα έχει διευθετηθεί μέσα στην Παρασκευή, ενώ το ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα καθίσματα, αλλά με τα εισιτήρια! 

Κλείσιμο
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ακόμη και τώρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πιέζουν την Πολιτεία να αλλάξει την απόφασή της και να γίνει κανονικά ο τελικός το Σάββατο. 

Να θυμίσουμε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο του Πηλίου για να προετοιμαστεί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης