Με βάση τη Σούπερ Λιγκ για σούπερ… ταμείο!

Με βάση τη Σούπερ Λιγκ για σούπερ… ταμείο!

Με τα πρωταθλήματα να έχουν πάρει «φωτιά» σε Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία, αλλά και το αγγλικό κύπελλο να κρύβει πάντα εκπλήξεις, η μεγαλύτερη μελέτη των αγώνων είναι επιτακτική ανάγκη

Με βάση τη Σούπερ Λιγκ για σούπερ… ταμείο!
Ατρόμητος – Ξάνθη: Πάρα πολύ δύσκολο ματς. Είναι γεγονός, ο Ατρόμητος ανέκαμψε με τον ερχομό του Σα Πίντο, πήρε 0-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το κύπελλο, νίκησε 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και με νίκη θα βρεθεί σε απόσταση βολής από τα πλέι οφ. Στο γήπεδό του δεν είναι καλός, ωστόσο, καθότι σημείωσε τρεις μόλις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, με συντελεστή γκολ 7-9. Η Ξάνθη παίζει καλύτερα εκτός έδρας, είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, αλλά συμπλήρωσε και πέντε ματς δίχως νίκη. Είναι ανώτερη ομάδα από τον Ατρόμητο. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr
στο 3.00.

Κλείσιμο
ΠΑΣ Γιάννενα - AOK Κέρκυρα: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν είναι αυτό «το κάτι σαν γήπεδο» του ΠΑΣ. Σκέτο χωράφι. Οι Γιαννιώτες παραμένουν δύναμη, έστω κι αν έχουν πέντε σερί ματς να νικήσουν. Αφού έφεραν ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα, την τελευταία αγωνιστική έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, 3-3 με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Μόνο με νίκη παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ. Η Κέρκυρα είχε κι αυτή μακρά απουσία από τις νίκες, νίκησε όμως στο νησί το Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική και αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Θα παίξει για την ισοπαλία. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& under 2.5 της betshop.gr
στο 2.90.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Πριν από 10 ημέρες για το κύπελλο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 τον Αστέρα στη Λεωφόρο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και αν χάσουν και τέταρτη φορά, ο Ελευθερόπουλος φεύγει. Είναι χάλια ψυχολογικά ιδίως μετά το 0-1 από τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει την 1η θέση εν όψει των πλέι οφ. Έχει βάλει οκτώ γκολ (4-0 και με τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική) και γενικά είναι σε καλό φεγγάρι με το Μπεργκ να σκοράρει. Μη ξεχνάμε, όμως, ότι εκτός έδρας είναι ομάδα των ισοπαλιών. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr
στο 2.15.

Παναιτωλικός – Πλατανιάς: Ματσάρα. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και μία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο τον τελευταίο μήνα. Σχεδόν μισεί την… ισοπαλία στο Αγρίνιο, αφού έχει φέρει μόλις μία, σημείωσε πέντε νίκες και έχασε τέσσερις φορές. Ο Πλατανιάς θα δείξει στο ματς αυτό, που το πάει φέτος. Αν νικήσει, παραμένει σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ. Αν χάσει, «χαιρετάει». Δεν τα πάει καλά εκτός έδρας, δύσκολα σκοράρει. Είναι σε φουλ φόρμα, πάντως, προέρχεται από τρεις νίκες και δυο σερί εντός έδρας ισοπαλίες, 0-0 με την ΑΕΚ και 3-3 με τον ΠΑΣ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.05.

AEK Αθηνών - Ολυμπιακός Πειραιώς: Το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΚ, μετά την αποτυχία της να νικήσει τον Ηρακλή, 2-2. Ξέμεινε κι από δεξί μπακ, καθότι ο Μπακάκης είναι τιμωρημένος και ο Γκάλο τραυματίας. Ίσως παίξει ο Τσικρίνσκι. Ο Ολυμπιακός θα είναι κουρασμένος από το ματς με τους Τούρκους την περασμένη Πέμπτη, όπου, όμως, δεν δημιούργησε φάση στο 0-0 με την Οσμάνλισπορ. Έχει σαφώς πιο στρωμένη ομάδα, έχει και το περιθώριο να μη χάσει, αλλά είναι γεγονός, πλέον, ότι έχει αλλάξει επίπεδο προς τα κάτω. Δεν τρομάζει, όπως παλιά, ενώ θα έχει και απόντα τον Ιντέγε. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.00.

Λάρισα – Λεβαδειακός: Κι αυτό είναι μεγάλο παιχνίδι. Με νίκη, η ΑΕΛ παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και βυθίζει το Λεβαδειακό, που ξέχασε τι σημαίνει νίκη, μήνες τώρα. Κι οι δυο ομάδες σε γενικές γραμμές είναι του under, οπότε το ματς θα κριθεί στο ένα γκολ, λόγω και της κρισιμότητάς του. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.00.

Μίλγουολ - Λέστερ: Η Μίλγουολ είναι δυο κατηγορίες κάτω από την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ, που κινδυνεύει, πλέον, με υποβιβασμό! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά την Τετάρτη θα πάει να παίξει στη Σεβίλλη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η πρωταθλήτρια Αγγλίας, οπότε πρέπει να είναι φρέσκια. Η Μίλγουολ πάει τρένο, έχει να δεχτεί γκολ επτά ολόκληρα ματς, όπου νίκησε στα πέντε κι έφερε δυο ισοπαλίες. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου έβγαλε έξω την Μπόρνμουθ, ομάδα της Πρέμιερ λιγκ, ενώ δεν είναι χειρότερη από την Ντέρμπι, την οποία η Λέστερ απέκλεισε στην παράταση στο εντός έδρας 3-1. Η λογική λέει ότι με την κατηφόρα που έχει πάρει η Λέστερ, να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.80.

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν: Η Άουγκσμπουργκ πήρε μία ανάσα με την επανέναρξη κάνοντας δυο σερί νίκες, αλλά το περασμένο Σάββατο έχασε καθαρά 2-0 εκτός έδρας από τη Μάιντζ. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει πάντως, διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λεβερκούζεν έκανε δυο κολλητές ήττες, αλλά το περασμένο Σάββατο αγρίεψε και διέλυσε 3-0 την Φράιμπουργκ. Επί πλέον πρόβλημα γι αυτήν, είναι ότι την προσεχή Τρίτη θα πάει στη Μαδρίτη να παίξει με την Ατλέτικο στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.20.

Γκλάντμπαχ - RB Λειψία: Μεγάλο ματς. Όταν ξανάρχισε το πρωτάθλημα η Γκλάντμπαχ έκανε τέσσερις νίκες σερί, ξεκινώντας από το 3-2 μέσα στο Λεβερκούζεν. Στα τρία τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, δεν δέχθηκε γκολ. Θα είναι κουρασμένη από το ματς την περασμένη Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχασε 1-0 στην έδρα της από την Φιορεντίνα. Η 2η της βαθμολογίας Λειψία, εκεί που άφηνε συντρίμμια γύρω της, έκανε δυο κολλητές ήττες, 1-0 στο Ντόρτμουντ και στο καπάκι, 0-3 από την ουραγό ομάδα του Αμβούργου! Το over της betshop.gr στο 2.00 μας καλύπτει.

Κολωνία - Σάλκε: Η Κολωνία είναι αήττητη στην έδρα της, έχοντας εκεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό. Είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, αφού στα δυο τελευταία ματς έχασε 2-0 στο Αμβούργο για το κύπελλο και 2-1 στο Φράιμπουργκ. Η Σάλκε είναι σαφώς καλύτερη αυτή την εποχή. Πήρε ισοπαλία 1-1 στη Μπάγερν κι στο τελευταίο ματς νίκησε 2-1 τη Χέρτα. Θα είναι, βέβαια, κουρασμένη από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε εύκολα 3-0 στην Τούμπα. Στο πρωτάθλημα, πάντως, έχει αδυναμία να βάλει γκολ εκτός έδρας. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.45.

Ουντινέζε - Σασσούολο: Προσέξτε αυτό το παιχνίδι. Η Ουντινέζε παίζει φουλ επίθεση εντός έδρας, έχει πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες με συντελεστή γκολ 17-16. Η Σασσούολο, στα πέντε τελευταία ματς, έχει τρεις ήττες στην έδρα της και δυο νίκες εκτός έδρας! Κι από συντελεστή γκολ, έχει 19-23! Οι δυο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Η λογική λέει για σιγουριά να παίξουμε το over της betshop.gr στο 1.95.

Πεσκάρα - Τζένοα: Η Πεσκάρα, δεν έχει, ακόμα, νικήσει στην έδρα της, όπου σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες με συντελεστή γκολ 9-27. Εκτός έδρας δε, έχει μόλις μία νίκη και με εννέα βαθμούς στο σύνολο, είναι η πρώτη ομάδα που θ’ αποχαιρετήσει την κατηγορία. Στα πέντε τελευταία ματς δέχθηκε 19 γκολ, αλλά έβαλε επτά. Κάτι «λέει» επιθετικά. Η Τζένοα είναι επίσης σε κακά χάλια, αλλά προς το παρόν έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Κι αυτή έχει να νικήσει πολύ καιρό, από τα μέσα Δεκεμβρίου. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2& goal-goal της betshop.gr στο 4.15.

Μίλαν - Φιορεντίvα: Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Μίλαν και η Φιορεντίνα είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όποια χάσει, θα έχει κάνει βήματα πίσω. Η Μίλαν δεν είναι και ό,τι καλύτερο και φέτος. Στα πέντε τελευταία ματς, αφού έκανε τρεις κολλητές ήττες, μετά… ψιλοσυνήλθε, νικώντας 1-0 εκτός έδρας τη Μπολόνια και στο τελευταίο ματς πήρε 1-1 από τη Λάτσιο στη Ρώμη. Οι «Βιόλα» από τη μεριά τους που υπολείπονται έναν βαθμό των Μιλανέζων προέρχονται από συντριβή 4-0 από τη Ρόμα στο Ολίμπικο και στο τελευταίο ματς νίκησαν 3-0 την Ουντινέζε στη Φλωρεντία. Όμως, πέτυχαν μεγάλη νίκη 1-0 επί της Γκλάντμπαχ την περασμένη Πέμπτη, μέσα στη Γερμανία, για το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 4.35!

Γρανάδα – Μπετίς: Η Γρανάδα ή χάνει ή νικάει στο ματς αυτό. Δεν τη συμφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, στην προσπάθειά της να σωθεί, καθότι είναι στην προτελευταία θέση τη βαθμολογίας. Τα παίζει όλα για όλα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει τρεις σερί ισοπαλίες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια και όλα στο under. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.80.

Ντεπ. Λα Κορούνια - Αλαβές: Μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή η Ντεπόρ. Είναι μία ομάδα που έκανε πέντε σερί ισοπαλίες και στα τελευταία δυο παιχνίδια της έχασε φυσιολογικά εκτός έδρας, 3-1 από την Εϊμπάρ και 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Αλαβές έχει καλύτερη ομάδα, θα παίξει στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, από την οποία, όμως, διαλύθηκε 0-6 την προηγούμενη Κυριακή. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.20.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ: Κι οι δυο καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά κι οι δυο ελπίζουν να πάρουν την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι είναι καθαρά του over και οι φιλοξενούμενοι καθαρά του under. Στα επτά τελευταία της ματς η Ρεάλ δεν έχει ισοπαλία. Στα επτά τελευταία της ματς η Βιγιαρεάλ έχει πέντε ισοπαλίες. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& under 2.5 της betshop.gr στο 4.05.

Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η Βαλένθια έχει απαίσια αποτελέσματα στην έδρα της κι η Αθλέτικ τα ίδια, αλλά εκτός έδρας. Να σωθεί είναι ο στόχος των γηπεδούχων, να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ των Βάσκων. Την 4η χειρότερη επίθεση έχει η Βαλένθια στην έδρα της, με μόλις 13 γκολ ενεργητικό. Τη χειρότερη επίθεση στα εκτός έδρας έχει η Μπιλμπάο με μόλις επτά γκολ ενεργητικό. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr  στο 1.85.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Πανιώνιος - Ηρακλής 1908: Το 1& under 2.5 της betshop.gr στο 2.85 είναι μια χαρά.
ΠΑΟΚ – Βέροια: Το over 2.5 & no goal της betshop.gr προσφέρεται στο 2.70.
Φούλαμ - Tότεναμ: Ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.65.
Μπλάκμπερν - Mάντσεστερ Γ. : Τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.10 είναι μια χαρά. 
Γουλβς - Τσέλσι: Επειδή και η Τσέλσι, όπως σχεδόν όλοι οι μεγάλοι θα παίξουν με αρκετούς αναπληρωματικούς, ποντάρουμε συντηρητικά στο διπλό της betshop.gr  που δίνεται στο 1.40.
Mίντλεσμπρο - Όξφορντ Γιουv. : Το 1.50 της betshop.gr στον άσο είναι επίσης συντηρητικό παίξιμο, αλλά μην ξεχνάμε ότι το κύπελλο κρύβει εκπλήξεις.
Χέρτα Βερολ. - Μπάγερν Μονάχου: Τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00 μας καλύπτουν.
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ: Κι οι δυο είναι ομάδες του under, αλλά η Ντόρτμουντ πρέπει να ξεσπάσει σ’ αυτό το ματς. Παίζουμε τον 1& over 2.5 της betshop.gr στο 1.95.
Αμβούργο - Φράϊμπουργκ: O άσος της betshop.gr στο 2.00 δεν μας αφήνει αδιάφορους.
Χόφενχαϊμ - Ντάρμσταντ: Ο 1& over 2.5 της betshop.gr προσφέρεται στο 2.10.
Γιουβέντους – Παλέρμο: Επειδή η Γιουβέντους έχει εκτός έδρας ματς με την Πόρτο την Τετάρτη, παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.25.
Αταλάντα – Κροτόνε: Ο 1& no goal της betshop.gr δίνεται στο 1.85 και το προτιμούμε.
Έμπολι - Λάτσιο: Το 2& over 2.5 πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.85.
Σαμπντόρια - Κάλιαρι: Ποντάρουμε στον 1& no goal της betshop.gr στο 3.10.
Μπολόνια - Ίντερ: Το διπλό της betshop.gr στο 1.80 είναι μια χαρά.
Κίεβο - Nάπολι: Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.05.
Μπαρτσελόνα - Λεγανές: Μετά το στραπάτσο της Μπαρτσελόνα 4-0 από την Παρί ΣΖ, θα την πληρώσει η Λεγανές. Παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.70. 
Σπόρτινγκ Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης: Επειδή η Ατλέτικο έχει ματς Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τρίτη με τη Μπάγερν στο Λεβερκούζεν στη φάση των «16», παίζουμε το under της betshop.gr στο 1.80.
Σεβίλλη - Έϊμπαρ: Λογικά η Σεβίλλη θα παίξει ίσα – ίσα για να νικήσει, καθότι έχει ματς με τη Λέστερ την Τετάρτη στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο, άσο τελικό της betshop.gr στο 2.25.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μπέρνλι - Λίνκολν Σίτι: Το over 2.5 & no goal πληρώνεται από τη betshop.gr στο 4.30.
Σάτον Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ: Για να έχει αξία το ποντάρισμά μας, παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.80.
Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι: Να νικήσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το προσφέρει στο 3.15.
Μάιντζ - Βέρντερ Βρέμης: Να κερδίζει η Μάιντζ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 5.25! 
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ίνγκολσταντ: Ο 1& no goal της betshop.gr στο 3.75 είναι «δώρο».
Ρόμα - Τορίνο: Το ένα γκολ της Τορίνο η betshop.gr το δίνει στο 2.50.
Μάλαγα - Λας Πάλμας: Επειδή η Μάλαγα έχει αρκετές απουσίες βασικών παικτών, θα προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.45.
Θέλτα Βίγκο - Οσασούνα: Ο άσος ημίχρονο, άσος τελικό της betshop.gr στο 2.35 είναι σούπερ.
Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ: Για να έχει κάποια αξία το ποντάρισμά μας, παίζουμε το ένα γκολ της Εσπανιόλ, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο2.65.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης