Δυσαρέσκεια στην Μπάγερν για την… απόσυρση του Λαμ

Δυσαρέσκεια στην Μπάγερν για την… απόσυρση του Λαμ

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για... εποικοδομητικές συζητήσεις με τον Φίλιπ Λαμ μέχρι πριν λίγο καιρό και δηλώνει απορία για το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής βιάστηκε ν' ανακοινώσει την απόσυρσή του, εξέδωσαν οι Βαυαροί

Δυσαρέσκεια στην Μπάγερν για την… απόσυρση του Λαμ
Ο Φίλιπ Λαμ, το βράδυ της Τρίτης οπότε και αγωνιζόμενος κόντρα στην Βόλφσμπουργκ για το Κύπελλο, συμπλήρωσε 500 συμμετοχές με τη φανέλα των Βαυαρών, γνωστοποίησε και την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι και το καλοκαίρι του 2018...

Από πλευράς συλλόγου εξεπλάγησαν που ο ποδοσφαιριστής προχώρησε μόνος του στη γνωστοποίηση της απόφασή του, ενώ, τους είχε δημιουργηθεί η εντύπωση θα συνεχιζόταν η συνεργασία τους από άλλο πόστο, ο οποίο όμως αρνήθηκε ο Λαμ.

Κλείσιμο
«Δηλώνω την έκπληξή μου για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το όλο θέμα ο Φίλιπ Λαμ και ο ατζέντης του. Με τον Ούλι Χένες, μιλήσαμε μαζί του και οι συζητήσεις μας ήταν εποικοδομητικές για ν' αναλάβει ο Λαμ το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας μας ενημέρωσε ότι δεν ήταν διαθέσιμος ώστε να συνεχίσει σε αυτό το πόστο και πως επιθυμούσε τον πρόωρο τερματισμό του συμβολαίου του, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2018.

Μέχρι χθες, γνωρίζαμε πως θα υπήρχε κοινή ανακοίνωση με τον Λαμ για το φινάλε της καριέρας του...

Έχει αποτελέσει πολύ σημαντικό κομμάτι της Μπάγερν την τελευταία δεκαετία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του για τους επόμενους μήνες. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η πόρτα της Μπάγερν Μονάχου παραμένει ανοιχτή για εκείνον...» ήταν η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης