Βίντεο: Δεκάχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα για χάρη του Ρότζερ Φέντερερ

Βίντεο: Δεκάχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα για χάρη του Ρότζερ Φέντερερ

Η μικρή κλήθηκε να ρίξει ένα νόμισμα για να αποφασισθεί ποια ομάδα θα σερβίρει πρώτη, αλλά η διαδικασία καθυστέρησε, καθώς το κοριτσάκι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του

Βίντεο: Δεκάχρονο κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα για χάρη του Ρότζερ Φέντερερ
Ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο διαδραματίστηκε στον διπλό αγώνα μεταξύ Ελβετίας και Γερμανίας για το Hopman Cup, όταν ένα δεκάχρονο κοριτσάκι ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στο είδωλο της, Ρότζερ Φέντερερ.

Κλείσιμο


Η μικρή κλήθηκε να ρίξει ένα νόμισμα για να αποφασισθεί ποια ομάδα θα σερβίρει πρώτη, αλλά η διαδικασία καθυστέρησε, καθώς το κοριτσάκι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του βλέποντας μπροστά της τον θρύλο του τένις.



Ο Ελβετός τενίστας, ωστόσο, έσπευσε να παρηγορήσει με μια ζεστή αγκαλιά την μικρή του θαυμάστρια, ενώ της είπε: «Μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσω εγώ». Η συμπαίκτρια του Ρότζερ, Φέντερερ, Μπελίντα Μπένσιτς αλλά και οι τενίστες της γερμανικής ομάδας προσπάθησαν να παρηγορήσουν τη δεκάχρονη Λίλι, αν κι εκείνη είχε μάτια μόνο για τον Φέντερερ.



Τελικά, το νόμισμα έδειξε πως έπρεπε να σερβίρει πρώτη ο ελβετική ομάδα, με τον Ελβετό αστέρα του τένις να δίνει συγχαρητήρια στο συγκινημένο κορίτσι.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης