Τζεντίλε: «Να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου!»

Τζεντίλε: «Να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου!»

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πάτησε Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του - Τον υποδέχθηκαν περίπου 50 φίλοι του «τριφυλλιού» 

Τζεντίλε: «Να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου!»
Μετά το 2001 το όνομα Τζεντίλε θα υπάρχει ξανά στο ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού με τον Αλεσάντρο, γιο του παλαίμαχου άσου των πράσινων Νάντο, να φτάνει λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους.

Με τον πατέρα του να έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα (1999-2001) και τον τίτλο της EuroLeague στη Θεσσαλονίκη ο Αλεσάντρο δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την παράδοση.

Κλείσιμο
«Είναι υπέροχο να επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ. Ελπίζω να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου, να έχω κι εγώ τόσες επιτυχίες όπως εκείνος. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το ‘ναι’. Η σκέψη ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να μπω στην ομάδα σταδιακά και να δώσω αυτά που θα μου ζητήσει ο Παναθηναϊκός. Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω κάτι στην καριέρα μου», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Τζεντίλε που αποθεώθηκε από περίπου 50 οπαδούς του ΠΑΟ και όταν ρωτήθηκε για το πόσο χρόνο θα μείνει στην ομάδα τόνισε: «Θέλω να μείνω εδώ για παραπάνω από έξι μήνες. Έχω συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο έναν ακόμη χρόνο, οπότε το καλοκαίρι θα ξαναμιλήσουμε».



Ερωτηθείς για την αυριανή μονομαχία της νυν (ΠΑΟ) με την πρώην (Αρμάνι) ομάδα του στο Μιλάνο είπε πως περιμένει «ένα σκληρό παιχνίδι γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στο Mediolanum Forum» και λίγο πριν φύγει απάντησε και για τις αναμνήσεις που έχει από τα ντέρμπι αιωνίων, αλλά και την επικείμενη κόντρα των δύο ομάδων για την Euroleague στις 6 Ιανουαρίου.

«Όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα, ξέρουν για την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που θα ξεκινήσω την καριέρα μου στην EuroLeague με αγώνα στο ΣΕΦ».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης