Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, έξω η Αρσεναλ! (vids)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, έξω η Αρσεναλ! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 4-1 την Γουέστ Χαμ και πέρασε στα ημιτελικά του League Cup, όπου δεν θα βρίσκεται η Αρσεναλ που έχασε από την Σαουθάμπτον (0-2)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, έξω η Αρσεναλ! (vids)
Με πρωταγωνιστές τον Μχιταριάν, που ήταν βασικός και ήταν Man of the Match με 2 ασίστ, και τους Ζλάταν, Μαρσιάλ που σκόραραν από 2 φορές, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν εκδίκηση για την γκέλα στο πρωτάθλημα από την Γουέστ Χαμ και με 4-1 πέρασαν στα ημιτελικά του θεσμού. Τη επανεμφάνισή του πραγματοποίησε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Γιουνάιτεντ-Χαλ και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ είναι ζευγάρια των ημιτελικών.

Με το πρωτάθλημα να μην πηγαίνει καλά, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να πάρει σοβαρά τη διοργάνωση και την πιθανή κατάκτηση ενός τίτλου και κατέβασε δυνατή ομάδα. Αυτό δούλεψε για την Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν καλύτερη και παρότι ισοφαρίστηκε πήρε δίκαιη ευρεία νίκη. Μόλις στο 2’ ο Μχιταρικάν έκανε τρομερό τακουνάκι για τον Ιμπραΐμοβιτς που τελείωσε τη φάση και είχε φάση στη συνέχεια αλλά ο Αντριάν του είπε «όχι». Στο 35’ μετά το σουτ του Παγιέ ο Ντε Χέα έχασε την μπάλα και ο Φλέτσερ σκόραρε από κοντά και πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 1-1.

Κλείσιμο
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και αυτό με γκολ για τους γηπεδούχους με τον Μχιταριάν να γυρίζει στον Μαρσιάλ στο 48’ και τον Γάλλο να τινάζει τα δίχτυα (2-1). Το 3-1 έγινε στο 62’ με τον Ζλάταν να ξεκλειδώνει όλη την άμυνα της Γουέστ Χαμ με εκπληκτική πάσα στον Βαλένσια που έδωσε πάρε-βάλε στον Μαρσιάλ. Το τελικό 4-1 ξεκίνησε από πάσα του Σβάινσταϊγκερ στον Ερέρα που γύρισε από αριστερά για τον Ιμπραΐμοβιτς που σκόραρε για ακόμα μία φορά…



Αποκλεισμός για Αρσεναλ

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1986-87 η Σαουθάμπτον περνά στα ημιτελικά του League Cup. Οι Αγιοι εκμεταλλεύτηκαν το ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παρέταξε όλα τα αστέρια του και θα μπορούσαν να έχουν νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το 0-2. Στο πρώτο μέρος οι Αγιοι δεν επέστρεψαν στους Gunners να κάνουν πολλά πράγματα και να έχουν σουτ on-target και με τα δύο μοναδικά δικά τους, έβαλαν τις βάσεις μιας μεγάλης νίκης. Στο 13’ ο Κλάσιε με σουτ από το όριο της περιοχής έκανε το 0-1 και στο 38’ ο Μπερτράντ ύστερα από συνδυασμό με τον Μπουφάλ έγραψε το 0-2 που παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στην επανάληψη. Στο 79’ η Αρσεναλ είχε την καλύτερη φάση με το σουτ του Τσάμπερλεϊν που έφυγε ψηλά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης