Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την υπόθεση Νεϊμάρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την υπόθεση Νεϊμάρ

Οι περιπέτειες του Βραζιλιάνου άσου με την ισπανική εφορία και η παραπομπή του σε δίκη έχουν προκαλέσει συναγερμό στους «μπέμπηδες» που παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί την υπόθεση Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ πρόσφατα υπέγραψε πολυετή επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, αλλά ο απρόβλεπτος παράγοντας που λέγεται «ισπανική δικαιοσύνη» έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα προκαλώντας το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πριν από δέκα ημέρες έμαθε ότι παραπέμπεται σε δίκη (όπως και οι γονείς του και ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ρουσέλ) για παρατυπίες που αφορούσαν τη μεταγραφή του από την Σάντος στους «μπλαουγκράνα».

Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 6 χρόνια κι όπως αποκαλύπτει σήμερα η Daily Record ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον φέρει στη Μαδρίτη όταν ήταν στην Ρεάλ, ήδη έστειλε το μήνυμα ότι σε περίπτωση που θελήσει να φύγει από την Μπάρτσα οι πόρτες της Γιουνάιτεντ θα είναι… ορθάνοικτες.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα Ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Μουρίνιο μέσω της Adidas (χορηγός της Γιουνάιτεντ, αλλά και του Μέσι) έχει προσεγγίσει τον Αργεντινό προκειμένου το 2018 να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης