Ο δρόμος για το ταμείο περνάει από Λατινική Αμερική και καταλήγει στην Ευρώπη!

Ο δρόμος για το ταμείο περνάει από Λατινική Αμερική και καταλήγει στην Ευρώπη!

Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική, που πάντα έχουν ένα ξεχωριστό στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς και πολλά φιλικά μεταξύ εθνικών ομάδων στην Ευρώπη, είναι εγγύηση για ταμείο, αν παίξουμε έξυπνα

Ο δρόμος για το ταμείο περνάει από Λατινική Αμερική και καταλήγει στην Ευρώπη!
Να σημειώσουμε, ότι σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, ο κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να κάνει έως και έξι αλλαγές, κι αυτό καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την πρόβλεψη. Το καλό, όμως, είναι ότι καμία ομάδα δεν μπορεί ν’ αδιαφορήσει, καθότι το αποτέλεσμα προστίθεται στην γενική βαθμολογία της κάθε χώρας στην ειδική βαθμολογία της ΦΙΦΑ. Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ καραδοκούν για το «κάτι παραπάνω».



Βολιβία – Παραγουάη: Η Βολιβία είναι για τα καλά θρονιασμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν έχει, βέβαια, καμία ελπίδα, αλλά παίζει για την τιμή των όπλων. Στα έξι τελευταία ματς έχει μόνο ήττες, όλες στο over, χωρίς μάλιστα, να σημειώσει γκολ. Μόνο σ’ ένα ματς εντός έδρας κατάφερε να σημειώσει γκολ, στο 2-2 με το Εκουαδόρ. Η Παραγουάη, με 15 βαθμούς, θα πρέπει να νικήσει, γιατί αλλιώς θα χάσει την επαφή με την πρόκριση. Είναι σούπερ ασταθής ομάδα, ωστόσο. Αρχές Οκτωβρίου κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Αργεντινή και στο τελευταίο της ματς συνετρίβη στην έδρα της 4-1 από το Περού! Παίζει φουλ αμυντικά, έχει φανερό πρόβλημα στο σκοράρισμα και συνήθως φέρνει under. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop
στο 1.75.

Κλείσιμο
Εκουαδόρ – Βενεζουέλα: Πριν από 40 ημέρες είχαν έρθει 2-2 στην έδρα της Βενεζουέλα. Δεν μπαίνει κανένα ζήτημα ποιος θα είναι ο νικητής. Το Εκουαδόρ θα είναι που ισοβαθμεί στην 4η θέση με τη Χιλή. Το Εκουαδόρ το οποίο ξεκίνησε σφαιράτο, αλλά στην πορεία κλάταρε. Με την επανέναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ, που διακόπηκαν λόγω του επετειακού Κόπα Αμέρικα, το Εκουαδόρ φέρνει over. Στην έδρα του έχασε 0-3 από τη Βραζιλία και νίκησε 3-0 τη Χιλή. Στο τελευταίο ματς την περασμένη εβδομάδα, έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ουρουγουάη. Η Βενεζουέλα είναι χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της, έχει μόλις μία ισοπαλία και σε πέντε ματς έχει πετύχει ισάριθμα γκολ. Δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Προέρχεται από καλή εμφάνιση και 5-0 εντός έδρας με την Βολιβία. Η λογική λέει να παίξουμε το 1&over 2.5 της betshop
στο 2.05.

Xιλή – Ουρουγουάη: Μεγάλο ματς. Η Χιλή ισοβαθμεί στην 4η θέση με το Εκουαδόρ με 17 βαθμούς και βρίσκεται έναν μπροστά από την Αργεντινή. Είναι η κάτοχος του επετειακού τροπαίου του Κόπα Αμέρικα, που έγινε εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ το καλοκαίρι και συμμαζεύτηκε μετά από μεγάλη κοιλιά που έκανε. Στα δυο τελευταία ματς των προκριματικών, πρώτα νίκησε 2-1 το Περού στο Σαντιάγο και μετά, πήρε 0-0 εκτός έδρας από την Κολομβία. Ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, όπου σε 15 ματς είχε μόνο νίκες και ήττες. Η Ουρουγουάη είναι 2η στην βαθμολογία μ’ έναν βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Βραζιλία. Δεν τα πάει καλά εκτός έδρας, έχει μόλις μία νίκη, δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με συντελεστή γκολ 7-7. Την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλή, αλλά παρόλα αυτά, νίκησε 2-1 το Εκουαδόρ στο Μοντεβιδέο. Και οι δυο ομάδες είναι στο over, αλλά θα γίνει «σφιχτό» ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop στο 1.85.

Αργεντινή – Κολομβία: Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο ποντάρισμα γι αυτό το παιχνίδι. Όταν ο Μέσι δηλώνει ότι η εθνική είναι ομάδα… «σκατά», αντιλαμβάνεστε το κλίμα. Το είπε αυτό μετά τη συντριβή 3-0 από τη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα. Η Αργεντινή είναι στην 6η θέση με 16 βαθμούς σε 11 ματς, ενώ προκρίνονται τέσσερις απ’ ευθείας και ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα από την Ασία. Μετά την αποτυχία της να πάρει το επετειακό Κόπα Αμέρικα, όπου έχασε στα πέναλτι στον τελικό με τη Χιλή, την πήρε η κάτω βόλτα. Έφερε δυο φορές 2-2 εκτός έδρας με Περού και Βενεζουέλα και στην συνέχεια έχασε 1-0 στο Μπουένος Άϊρες από την Παραγουάη, ήρθε αυτό το 3-0 από τη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα και την διέλυσε τελείως. Η Κολομβία είναι στην 3η θέση με 18 βαθμούς και θα παίξει για την ισοπαλία. Τα δυο τελευταία ματς του ομίλου τα έπαιξε στην έδρα της κι έφερε 2-2 με την Ουρουγουάη και 0-0 με τη Χιλή. Για ασφάλεια παίζουμε το under της betshop στο 1.65. Καλό είναι και το no goal στο 1.60.

Ρωσία - Ρουμανία: Φιλικό ματς που θα γίνει στο Γκρόζνι. Η Ρωσία, όπως είναι γνωστό, δεν παίρνει μέρος στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθότι οικοδέσποινα της διοργάνωσης. Μετά την παταγώδη αποτυχία στο EURO 2016, φτιάχνει μία νέα ομάδα για να παίξει ένα ρόλο στα τελικά του Μουντιάλ. Πήρε φιλικό 0-0 από την Τουρκία στην Πόλη, μετά νίκησε 1-0 τη Γκάνα στη Μόσχα αρχές Σεπτεμβρίου και από τότε, δυο φιλικά ακυρώθηκαν και στα άλλα δυο που έπαιξε, έχασε 3-4 από την Κόστα Ρίκα στο Κράσνονταρ και 2-1 στο Κατάρ! Δεν είναι, ακόμα, ομάδα. Η Ρουμανία απέτυχε επίσης στα τελικά του EURO 2016, έκανε ανανέωση, αλλά δεν έπεισε στα μέχρι τώρα ματς του ομίλου των προκριματικών. Εκεί που ήταν να δείξει ότι κάτι βελτίωσε, έχασε 3-0 από την Πολωνία στο Βουκουρέστι την περασμένη εβδομάδα. Ούτε το Καζακστάν κατάφερε να νικήσει, 0-0 στην Αστάνα, ούτε το Μαυροβούνιο, 1-1 στο Βουκουρέστι. Το μόνο που έχει να θυμάται μέχρι τώρα στα προκριματικά είναι το 4-0 επί της Αρμενίας στο Ερεβάν. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop στο 2.00.

Ουγγαρία – Σουηδία: Φιλικό ματς που θα γίνει στην Βουδαπέστη. Οι Ούγγροι έχουν σερί νίκες για τα προκριματικά, 2-0 μέσα στη Λετονία και 4-0 την Ανδόρα. Δεν είναι κριτήριο αυτό, όμως, καθότι η Σουηδία είναι σε ανώτερο επίπεδο. Το πρώτο σοβαρό ματς των προκριματικών του Μουντιάλ το έπαιξε στην έδρα της κι έχασε 3-2 από την Ελβετία. Η Σουηδία είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος από την Ουγγαρία. Το περασμένο Σάββατο έχασε δύσκολα 2-1 από τη Γαλλία στο Παρίσι και με γκολ οφ σάιντ. Είναι σε καλό φεγγάρι, παρότι παίζει χωρίς τον Ζλάταν που εγκατέλειψε και τον τραυματία Μπεργκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο over της betshop στο 2.15. 

Ουκρανία – Σερβία: Κι οι δυο ομάδες είναι σε πολύ καλή φόρμα. Οι Ουκρανοί έδειξαν την κλάση τους όταν πήραν ισοπαλία 2-2 από την Τουρκία στην Πόλη και στα δυο τελευταία παιχνίδια στην έδρα τους νίκησαν 3-0 το Κόσοβο και 1-0 την Φινλανδία. Οι Σέρβοι έκαναν ηρωική προσπάθεια το περασμένο Σάββατο και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις 1-1 τους Ουαλούς στο Κάρντιφ. Πριν από το ματς αυτό, επίσης στα τελευταία λεπτά, νίκησαν 3-2 την Αυστρία στον όμιλο στο Βελιγράδι. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal betshop στο 2.00.

Τσεχία – Δανία: Το επίσης, φιλικό ματς, θα γίνει στο Μλάντα Μπόλεσλαβ. Οι Τσέχοι μόλις την περασμένη Παρασκευή, υποδέχθηκαν μία άλλη σκανδιναβική χώρα, την Νορβηγία και τη νίκησαν 2-1 στην Πράγα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Γενικά, οι Τσέχοι ποντάρουν πολύ στην άμυνά τους, δεν είναι, όμως, καλοί στην επίθεση. Οι Δανοί από τη μεριά τους έχουν να φέρουν ισόπαλο αποτέλεσμα από πέρυσι τέτοιον καιρό ακριβώς! Στα προκριματικά υπέστησαν ήττα – σοκ 1-0 στην Κοπεγχάγη από το Μαυροβούνιο, γρήγορα, όμως, ανέκαμψαν και συνέτριψαν 4-1 το Καζακστάν, επίσης στην δανική πρωτεύουσα. Στο μοναδικό δύσκολο εκτός έδρας ματς στον όμιλο έχασαν 3-2 εκτός από την Πολωνία. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop στο 1.95.
Ιταλία – Γερμανία: Έπαιξαν στον προημιτελικό του EURO 2016, ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1, όπως και η παράταση και στα πέναλτι νίκησαν 6-5 οι Γερμανοί. Πάντα ηλεκτρίζουν τέτοια ματς. Οι Ιταλοί σίγουρα δεν διαθέτουν την ποιότητα των Γερμανών, αλλά όταν παίζουν μαζί τους μεταμορφώνονται. Οι Γερμανοί έχουν πετύχει 18 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, ενώ δεν έχουν δεχτεί κανένα. Πρόβλημα είναι η ενδεχόμενη απουσία του Οζίλ, αλλά αυτοί έχουν τον τρόπο τους να τα ξεπερνούν. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop στο 2.60
Αυστρία – Σλοβακία: Επίσης δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το ματς αυτό που θα γίνει στην Βιέννη. Η Αυστρία έχει τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ισάριθμα τελευταία ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πρώτα έφερε 2-2 στη Βιέννη με την Ουαλία. Μετά δεν άντεξε στη Σερβία κι έχασε 3-2 με γκολ στα τελευταία λεπτά και στο καθοριστικό ματς της περασμένης Παρασκευής, έχασε στην έδρα της 1-0 από την Ιρλανδία. Οι Σλοβάκοι, αφού ξεπέρασαν το σοκ από δυο κολλητές ήττες, 0-1 από την Αγγλία με γκολ στο 95 και 1-0 από τη Σλοβενία στη Λουμπλιάνα, στην συνέχεια ανέκαμψαν και διέλυσαν στην Μπρατισλάβα 3-0 τη Σκωτία και 4-0 τη Λιθουανία. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το over της betshop στο 2.15 και το goal-goal στο 2.00.

Βόρεια Ιρλανδία – Κροατία: Και οι δυο αντίπαλοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση στους ομίλους. Οι Βορειοϊρλανδοί έχουν δυο 4-0 στην έδρα τους κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Αζερμπαϊτζάν. Πήραν 0-0 από την Τσεχία στην Πράγα, ενώ έχασαν μόλις 2-0 εκτός έδρας από τη Γερμανία. Οι Κροάτες προέρχονται από μεγάλη εντός έδρας νίκη 2-0 επί της σκληροτράχηλης Ισλανδίας. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, έφεραν 1-1 με την Τουρκία στο Ζάγκρεπ, και νίκησαν 6-0 στο Κόσοβο και 1-0 την Φινλανδία. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.50 της betshop να σημειώσει ένα γκολ η Β. Ιρλανδία.

Αγγλία – Ισπανία: Τόσο η Αγγλία, όσο και η Ισπανία είναι αήττητες στα προκριματικά. Οι Άγγλοι νίκησαν 1-0 στη Σλοβακία με γκολ στο 90, 2-0 τη Μάλτα στο Λονδίνο, έφεραν 0-0 στη Σλοβενία στη Λουμπλιάνα και στο ντέρμπι με την Σκωτία, τη διέλυσαν 3-0. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν δέχθηκαν γκολ. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, δεν θα ξεκινήσει ο Ρούνεϊ στο ματς αυτό κι ίσως δεν παίξει και καθόλου. Οι Ισπανοί για πρώτη φορά είχαν έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα στο χορτάρι, τον Μπούσκετς, την περασμένη Παρασκευή στο 4-0 επί των Σκοπίων. Ινιέστα, Ζόρντι Άλμπα, Πικέ είναι τραυματίες. Όπως και να’ χει πάντως, είναι μία κλάση ανώτεροι από τους Άγγλους. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 2.45. 

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ:

Περού – Βραζιλία: Παίζουμε το 2&over 2.5 betshop στο 2.70.
Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού: Τον άσο της betshop στο 1.35, τον «ντύνουμε» με το no goal στο 1.60.
Μάλτα – Ισλανδία: Ποντάρουμε στο 2.30 της betshop να νικάει η Ισλανδία και στα δυο ημίχρονα.
Μάλτα – Ισλανδία: Παίζουμε το 2.25 της betshop να νικάει η Ισλανδία και στα δυο ημίχρονα. 

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ: 

Εκουαδόρ – Βενεζουέλα: Να σκοράρει ένα γκολ η Βενεζουέλα η betshop το πληρώνει στο 2.65.
Περού – Βραζιλία: Να σκοράρει ένα γκολ το Περού η betshop το πληρώνει στο 2.50.
Τσεχία – Δανία: Το 2-3 γκολ της betshop στο 2.00 μας καλύπτει.
Ιταλία – Γερμανία: Να μη σκοράρει η Ιταλία, η betshop το πληρώνει στο 3.15.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης