Διαιτησία: Η ψηφοφορία και η προσπάθεια να μεταπειστεί ο Μπίκας

Διαιτησία: Η ψηφοφορία και η προσπάθεια να μεταπειστεί ο Μπίκας

Παρότι ο ίδιος εμμένει στην απόφασή του, οι προσπάθειες για να μεταπειστεί ο Γιώργος Μπίκας και να ανακαλέσει την παραίτησή του συνεχίζονται - Μάλιστα είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη να τεθεί σχετικό θέμα στο ΔΣ τη Λίγκας

Διαιτησία: Η ψηφοφορία και η προσπάθεια να μεταπειστεί ο Μπίκας
Τι και αν ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πάρει την παραίτησή του πίσω; Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσπαθούν να μεταπείσουν τον Γιώργο Μπίκα και να γίνει και πάλι επικεφαλής της ΚΕΔ, μια θέση στην οποία τον είχε τοποθετήσει η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του Δημήτρης Καλύβας και Γιάννης Τσαχειλίδης ανακοίνωσαν το Σάββατο την παραίτησή τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του ο Τσαχειλίδης. Από εκείνη την στιγμή υπήρξαν ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων από όλες τις ομάδες, αλλά και συνεχόμενες προσπάθειες να αλλάξουν την απόφασή τους, χωρίς όμως να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Η τελευταία και πιο σημαντική προσπάθεια, αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, καθώς υπάρχει πιθανότητα να τεθεί στο ΔΣ της Λίγκας θέμα ψηφοφορίας προκειμένου έτσι ο Μπίκας και οι συνεργάτες του να αλλάξουν την απόφασή τους και να πάρουν πίσω τις παραιτήσεις τους. 

Η Σούπερ Λίγκα με σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα συζητηθούν και οι τελευταίες εξελίξεις σε ΚΕΔ-ΕΠΟ, δεν αναφέρει κάτι για ψηφοφορία, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό αυτό να γίνει. Μένει να δούμε αν τελικά γίνει και κυρίως αν το αποτέλεσμά της θα αλλάξει την γνώμη των τριών
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης