Ολυμπιακός: Δανεικός ο Τσιμίκας, ανοιχτό του Πασιένσια

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Τσιμίκας, ανοιχτό του Πασιένσια

Με τη μορφή δανεισμού, πιθανώς σε ομάδα του Βελγίου, θα παραχωρηθεί τον Ιανουάριο ο Τσιμίκας από τον Ολυμπιακό. Τίποτα οριστικό για το μέλλον του Πασιένσια. 

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Τσιμίκας, ανοιχτό του Πασιένσια
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει δώσει συνέχεια στις πολύ ελπιδοφόρες εμφανίσεις του την περασμένη περίοδο. Φέτος σε όσες ευκαιρίες έχει πάρει δεν ήταν εξίσου καλός και όλα δείχνουν πως τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Άλλωστε ο Πάουλο Μπέντο δείχνει να μην τον υπολογίζει χρησιμοποιώντας απόντος του Ντε Λα Μπέγια τον Ρέτσο στη θέση του. 

Πιθανότερος προορισμός για τον 20χρονο άσο είναι το Βέλγιο, καθώς ο ατζέντης του έχει καλές διασυνδέσεις με ομάδες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Φυσικά ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του ελπίζοντας ο μικρός να έχει στη συνέχεια την πρόοδο που παρουσίασε πέρσι. 

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για τον Γκονσάλο Πασιένσια. Από τον Ολυμπιακό διαψεύστηκε πως θα διακοπεί άμεσα το συμβόλαιό του μετά το καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσίασε. Οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο νεαρός Πορτογάλος φορ από Άγγλο καρδιολόγο, προτού πάρουν τις αποφάσεις τους.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης