Ολυμπιακός: Εξετάσεις και... αγωνία για Πασιένσια!

Ολυμπιακός: Εξετάσεις και... αγωνία για Πασιένσια!

Ένα πρόβλημα στην καρδιά είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η αιτία που ο Γκονσάλο Πασιένσια εδώ και μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδος για εξετάσεις!

Ολυμπιακός: Εξετάσεις και... αγωνία για Πασιένσια!
Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα από τον Ολυμπιακό (σ.σ. μένει να φανεί τι θα προκύψει ως ενημέρωση) αλλά ο νεαρός φορ είναι εδώ και κάποιες ημέρες στο εξωτερικό. Γίνεται λόγος πιθανώς για Αγγλία.
 
Με βάση πηγές από την Πορτογαλία ο Πασιένσια ένιωσε μία έντονη δυσφορία στο στήθος του και χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ευρώπη για καρδιολογικές εξετάσεις. Προφανώς και κρίθηκε σκόπιμο να μην κάνει και προπονήσεις στην παρούσα φάση. Πρόκειται για πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο το είχε από την Πορτογαλία, δηλαδή από τότε που έπαιζε στην χώρα του και που το... κουβαλάει αρκετά χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπήκε στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά.
 
Όπως είναι λογικό υπάρχει μία σχετική αγωνία και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Φυσικά μέχρις ότου γίνουν γνωστά τα ιατρικά αποτελέσματα είναι... ρίσκο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση. Από την μεριά τους οι Ολυμπιακός και Πόρτο (σ.σ. όπου ανήκει ο παίκτης) είναι σε ανοιχτή... γραμμή με την πλευρά του παίκτη για τυχόν νεότερα. Κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε περιπτώσεις παικτών με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως των Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς ή και πιο πρόσφατα του Ολαϊτάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης