ΕΠΟ: Επικεφαλής της προσωρινής ο Κουτσοκούμνης, εκλογές έως τις 31 Μαΐου!

ΕΠΟ: Επικεφαλής της προσωρινής ο Κουτσοκούμνης, εκλογές έως τις 31 Μαΐου!

Έφτασε στην ΕΠΟ η επιστολή της FIFA με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να ορίζεται επικεφαλής της Επιτροπής εξομάλυνσης ή ομαλοποίησης της ΕΠΟ – Στην επιστολή αναφέρονται και αλλαγές που πρεπει να γίνουν στην ελληνική νομοθεσια

 ΕΠΟ: Επικεφαλής της προσωρινής ο Κουτσοκούμνης, εκλογές έως τις 31 Μαΐου!
Σε νέα εποχή βρίσκεται και επίσημα από σήμερα η ΕΠΟ, καθώς στα γραφεία της Ομοσπονδίας έφτασε η επιστολή από την FIFA την οποία και υπέγραφε η Γενική Γραμματέας Φατμά Σαμούρα. 

Στην επιστολή αυτή η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναφέρει πως επικεφαλής της «Επιτροπής εξομάλυνσης ή ομαλοποίησης της ΕΠΟ» θα είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ενώ τα μέλη της θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη επιτροπή και πάντα σύμφωνα με την FIFA αναλαμβάνει να τρέξει οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ομοσπονδία και όσον αφορά τις εκλογές ο ορίζοντας είναι να έχουν γίνει ως και τις 31 Μαΐου. 

Επίσης θα κοιτάξει να εναρμονίσει τους κανονισμούς που χρειάζεται με αυτούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ουσιαστικά θα λειτουργεί ως κανονική διοίκηση παίρνοντας και τις όποιες αποφάσεις χρειάζεται να πάρει.
Δείτε την επιστολή της FIFA



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης