Ανατροπή για Νότιγχαμ με συμμετοχή Κασάμι (video)

Ανατροπή για Νότιγχαμ με συμμετοχή Κασάμι (video)

Σε ένα παιχνίδι με 7 γκολ η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ – Ο Παϊτίμ Κασάμι ήρθε από τον πάγκο για να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ ο Βέλλιος δεν αγωνίστηκε καθόλου

Ανατροπή για Νότιγχαμ με συμμετοχή Κασάμι (video)
Επτά γκολ, ανατροπές και φάσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο έκρυβε ο αγώνας της πρεμιέρας της Τσάμπιονσιπ μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μπέρτον, με την τελευταία να προηγείται στο ημίχρονο, αλλά να χάνει με 4-3.

Μπορεί το σύνολο του Μοντανιέ να άνοιξε το σκορ με τον Ασομπαλόνγκα στο 23’, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και «χτυπώντας» στις αδυναμίες της αντίπαλης άμυνας, όχι μόνο ισοφάρισαν (με τον Άκινς στο 27’), αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ με τον Ντάιερ στο 30’. 

Κλείσιμο
Η Νότιγχαμ -που αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη- βρήκε το «κουράγιο» να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Λαμ και ουσιαστικά να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία για το δεύτερο 45λεπτο. Και η είσοδος του Παϊτίμ Κασάμι αποδείχθηκε καθοριστική… Στο 50’, ο Ελβετός μέσος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος, του στρώθηκε ξανά, επιχείρησε σέντρα και έστω κι αν αυτή κόντραρε ξανά, εν τέλει έφτασε στον Μπερκ που από κοντά έγραψε το 3-2. 

Στο 77’ ο Ασομπαλόνγκα ανέβασε το δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους (με τον Κασάμι να εκτελεί σχεδόν όλα τα στημένα της ομάδας του), προτού ο Νέιλορ διαμορφώσει το τελικό 4-3 στο 90’, με τη Νότιγχαμ να παίρνει το τρίποντο, αν και στο 94’ τα χρειάστηκε όταν είδε προβολή αντιπάλου από κοντά να φεύγει μόλις άουτ! 
Πηγή:www.sport-fm.gr

Το 3-2 της Νότιγχαμ με... βοήθεια από Κασάμι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης