Στη φυλακή του Ρίο οδηγήθηκε ο Μαροκινός μποξέρ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Στη φυλακή του Ρίο οδηγήθηκε ο Μαροκινός μποξέρ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Το Ολυμπιακό όνειρο του Χασάν Σααντά έσβησε άδοξα – Ο Μαροκινός μποξέρ επρόκειτο να αγωνιστεί το Σάββατο, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού δύο καθαριστριών στο Ολυμπιακό Χωριό

Στη φυλακή του Ρίο οδηγήθηκε ο Μαροκινός μποξέρ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού
Η Αστυνομική διεύθυνση του Ρίο με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε ότι ο Χασάν Σααντά, ο Μαροκινός πυγμάχος που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού δύο καθαριστριών στο Ολυμπιακό Χωριό κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο Σααντά βάσει προγράμματος αντιμετώπιζε αύριο τον Τούρκο Ουνάλ Ναντίρ για την κατηγορία των ελαφρέων βαρών, ωστόσο ο αντίπαλος του θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, καθώς ο Μαροκινός θα μείνει για τουλάχιστον 15 ημέρες στη φυλακή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Σααντά κάλεσε τις δύο καθαρίστριες στο δωμάτιο του προφασιζόμενος ότι ήθελε να ζητήσει διάφορες πληροφορίες κι εκεί τις επιτέθηκε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.

Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του και να βγουν από το δωμάτιο, καταγγέλλοντας το συμβάν και παρόλο που ο Μαροκινός δεν τις βίασε, οι πράξεις του σύμφωνα με τους νόμους της Βραζιλίας θεωρούνται «ανάλογες με βιασμό» και ως εκ τούτου συνελήφθη και οδηγήθηκε τελικά στη φυλακή.

Μάλιστα ο Σααντά οδηγήθηκε σε κοινές φυλακές (που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό στη Βραζιλία) ενώ η δικηγόρος των θυμάτων ανέφερε ότι η ποινή του πρέπει να είναι παραδειγματική «γιατί ήδη ακούγονται πολλές φήμες ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά στο Ολυμπιακό Χωριό».

Επισήμως πάντως η μοναδική καταγγελία που είχε προηγηθεί ήταν αυτή που αφορούσε έναν άνδρα ιδιωτικής ασφάλειας ο οποίος φέρεται να έχει αποπειραθεί να βιάσει μια γυναίκα πυροσβέστη στις εγκαταστάσεις του ποδηλατοδρομίου στο Ολυμπιακό Πάρκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης