Έτοιμος ο παθιασμένος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά

Έτοιμος ο παθιασμένος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά

: Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για τον αυριανό αγώνα με τους Ισραηλινούς – Τα πλάνα του Βίκτορ για τον κρίσιμο αγώνα

Έτοιμος ο παθιασμένος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον αυριανό αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Ο Βίκτορ πέραν των γνωστών απουσιών (Ομάρ, Σιόβας, Ντουρμάζ) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός κόουτς έχει κατασταλάξει στην διάταξη (4-3-2-1) και στα πρόσωπα που θα παραταχθούν στο κατάμεστο γήπεδο της Χάποελ. 

Κλείσιμο
Ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, οι Ντε Λα Μπέγια-Φιγκέιρας στα δύο άκρα της άμυνας και οι Ντα Κόστα-Μποτία στο κέντρο αυτής. 

Στην τριάδα του άξονα φαίνεται πως έχει κλειδώσει η χρησιμοποίηση των Καμπιάσο (δεν βρισκόταν στην αποστολή του πρώτου ματς)-Μιλιβόγεβιτς-Μπουχαλάκη, την ώρα που μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φορτούνης-Τσόρι (πέρασε σαν αλλαγή στο πρώτο ματς), με μοναδικό προωθημένο τον Ιντέγε. 

Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Σεμπά, κάτι που σημαίνει πως αν δούμε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ βασικό, πιθανώς να πάει και σε άλλο σχήμα ο Βίκτορ..
Πηγή:www.sport-fm.gr



Βίκτορ: «Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει την πίεση και ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε»
Νωρίτερα στην συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί, ο Βίκτορ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι παίκτες του βρίσκονται στο Ισραήλ προκειμένου να πάρουν την πρόκριση από την Χάποελ Μπερ Σεβά και να βρεθούν ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League.



Ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση, ωστόσο η ομάδα του έχει μάθει να ζει μ’ αυτή και στο μυαλό όλων είναι η πρόκριση και τίποτα άλλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Για τα πλάνα του: «Όπως είπε και ο Λούκα αυτό δεν είναι το μέρος για να εξηγήσουμε το πως θα παίξουμε το αυριανό παιχνίδι» 

Για τις απουσίες παικτών όπως ο Κασάμι και ο Ντουρμάζ: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή για πάγκο ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή». 



Για την πίεση και την ψυχολογία της ομάδας του: «Όπως είπε και πριν ο Λούκα υπάρχει πάντα η πίεση. Οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο». 

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».



Μιλιβόγεβιτς: «Είμαστε αποφασισμένοι. Θα τα δώσουμε όλα»
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τον Σέρβο μέσο να τονίζει ότι αυτός  και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο πως είναι το φαβορί και πως θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης. 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου: 

Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Για τις καιρικές συνθήκες: «Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρά έχουμε πάρει το αυριανό παιχνίδι. Το πόσο σοβαροί είμαστε. Ζέστη έχει και στην Ελλάδα. Ίσως έχει εδώ παραπάνω υγρασία. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τον καιρό. Ήρθαμε για την πρόκριση. Για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας». 





Για το εάν είναι... παγίδα το ότι χρίζεται ακόμα ως φαβορί ο Ολυμπιακός: «Όχι. Αυτό που λένε είναι αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι πιο καλές ομάδες δεν κερδίζουν. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αύριο και είμαστε επικεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Είμαστε πιο καλή ομάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο». 

Για την πίεση: «Ναι υπάρχει πίεση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Όμως αυτό είναι γενικό. Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα και πάντα υπάρχει πίεση και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης