ΑΕΚ: Ο Σιμόες παρέπεμψε τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν στη διοίκηση

ΑΕΚ: Ο Σιμόες παρέπεμψε τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν στη διοίκηση

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος εμφανίζεται στο στόχαστρο της Μπέτις και της Μαρσέιγ ωστόσο ο ίδιος δηλώνει άγνοια 

ΑΕΚ: Ο Σιμόες παρέπεμψε τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν στη διοίκηση
Ο Γκουστάβο Πογιέτ τον θέλει και ήδη η Μπέτις έχει κάνει επίσημη προσφορά. Το όνομα του υπάρχει και στην λίστα της Μαρσέιγ, αλλά και άλλων ομάδων. Ωστόσο ο Αντρές Σιμόες ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος που θα θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση της ΑΕΚ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου από την Πολωνία όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ:

Κλείσιμο
Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε:
«Προέρχομαι από ένα θέμα απ' την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, μίλησα με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ για να προστατευθώ και να είμαι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

Για το αν βοηθάει την ΑΕΚ η διατήρηση του κορμού της:
«Νομίζω ότι το να υπάρχει ο βασικός κορμός απ' την περσινή χρονιά είναι πάρα πολύ θετικό. Οι παίκτες γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ο ένας ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Βέβαια το βασικό είναι να δει ο προπονητής τις ελλείψεις που μπορεί να υπάρχουν, οπότε οποιαδήποτε μεταγραφή και προσθήκη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα». 

Για τα θετικά στοιχεία από το δεύτερο φιλικό: «Σίγουρα οι συνεχόμενες προπονήσεις έχουν κουράσει λίγο την ομάδα. Βέβαια το θετικό είναι ότι η απόδοση της ομάδας είναι αρκετά καλή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί έχουμε ακόμα τρεις εβδομάδες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι». 

Για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Εγώ και σήμερα είδα κάποια πράγματα για τα οποία δεν ήξερα τίποτα. Οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση. Εγώ κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα
www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης