Οι πρώτες στιγμές του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Palau Blaugrana (video)

Οι πρώτες στιγμές του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Palau Blaugrana (video)

Ο Έλληνας προπονητής περιηγήθηκε στο νέο του σπίτι – Χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την παρουσία του στον πάγκο της Μπάρτσα κι έπλεξε το εγκώμιο του διαδόχου του Τσάβι Πασκουάλ 

Οι πρώτες στιγμές του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Palau Blaugrana (video)
Με ένα χαμόγελο μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε για πρώτη φορά ως οικοδεσπότης στο Palau Blaugrana και τις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μιλάμε για τον, ας πούμε, καλύτερο σύλλογο στον πλανήτη, όχι μόνο στην Ευρώπη, παντού. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου» 
Κλείσιμο

Για τις δυσκολίες της υπογραφής του: «Δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί, όπως ξέρετε, είχα συμβόλαιο με την ομάδα μου, Λοκομοτίβ, επομένως δεν ήταν τόσο εύκολο, αλλά είμαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος για την οικογένειά μου που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου κι εργάζομαι σ' αυτή τη φανταστική πόλη, επομένως κάθε προπονητής θέλει να 'ρθει εδώ, επομένως, όπως είπα, είναι μεγάλη τιμή»


Για τη νέα χρονιά:
«Κάθε χρονιά είναι δύσκολο, ξέρεις. Ιδίως τώρα με το νέο σύστημα διεξαγωγής στη Euroleague, πολλά παιχνίδια, κάποιες φορές 3 σε μία εβδομάδα, επομένως θα 'ναι δύσκολο για κάθε ομάδα, όχι μόνο για τη Μπαρτσελόνα. Θα 'θελα να πω πως έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τσάβι Πασκουάλ, επομένως είναι μεγάλη τιμή που ήρθα να κάτσω σε αυτόν τον πάγκο μετά απ' αυτόν. Έκανε σπουδαία δουλειά επί χρόνια στη Μπαρτσελόνα, επομένως θα 'θελα να το πω, είμαι θαυμαστής του Τσάβι, πρώτα απ' όλα. Δεύτερον, φυσικά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που πρέπει να παίζει επιθετικό μπάσκετ, να κατακτά τίτλους, να κερδίζει τίτλους και ν' αναδεικνύει καινούριους παίκτες, επομένως υπάρχουν 3 σημαντικά πράγματα γι' αυτό το σύλλογο».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης