Αγγλία-Ουαλία 2-1: Βάρντι και Στάριτζ έκαναν την ανατροπή για τα «λιοντάρια»

Αγγλία-Ουαλία 2-1: Βάρντι και Στάριτζ έκαναν την ανατροπή για τα «λιοντάρια»

Ο Χόντσον έκανε το αυτονόητο: έριξε στη βρετανική μάχη Βάρντι και Στάριτζ και τα γκολ τους απέτρεψαν (2-1) το... Brexit κόντρα στην Ουαλία που προηγήθηκε με φάουλ του Μπέιλ

Αγγλία-Ουαλία 2-1: Βάρντι και Στάριτζ έκαναν την ανατροπή για τα «λιοντάρια»
Στην πρεμιέρα δέχθηκε το σοκ στο 92’, σήμερα πήρε το αίμα της πίσω με τον ίδιο τρόπο! 

Με επική ανατροπή στα χασομέρια, η Αγγλία έφερε «τούμπα» την Ουαλία, επικρατώντας 2-1 και όντας πλέον «αφεντικό» για πρόκριση στους 16 του Euro. 

Κλείσιμο
Ο Χόντσον άλλαξε τα κακώς κείμενα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ρίχνοντας στο ματς τους Βάρντι-Στάριτζ κι αυτοί τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, αφού ο πρώτος, στο 56'  ισοφάρισε το γκολ-φάουλ του Μπέιλ στο 41', και ο φορ της Λίβερπουλ βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, υπογράφοντας τον θρίαμβο των «τριών λιονταριών». 

Στην κορυφή πλέον οι Άγγλοι που ελέγχουν την κατάσταση (υπενθυμίζεται πως προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους έξι), ισόβαθμοι Σλοβάκοι-Ουαλοί και... σφαγή! 

Αγγλία (Ρόι Χόντσον): Χαρτ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Γουόκερ, Ντάιερ, Ντέλε Αλι, Λαλάνα (73' Ράσφορντ), Στέρλινγκ (46' Στάριτζ), Ρούνεϊ, Κέιν (46' Βάρντι)

Ουαλία (Κρις Κόλεμαν): Χένεσι, Ντέιβις, Τσέστερ, Τέιλορ, Γκάντερ, Γουίλιαμς, Αλεν, Ράμσεϊ, Ρόμπσον-Κανού, Λέντλι (67' Εντουαρντς), Μπέιλ.

To 0-1 από τον Μπέιλ



Το 1-1 από τον Βάρντι



Το 2-1 από τον Στάριτζ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης