«Ζεστός» για Λίβερπουλ ο Λεβαντόφσκι

«Ζεστός» για Λίβερπουλ ο Λεβαντόφσκι

Αρκετά θετικά βλέπει τη μετακίνηση του στη Λίβερπουλ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που όμως μιλά και με την Μπάγερν Μονάχου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του

«Ζεστός» για Λίβερπουλ ο Λεβαντόφσκι
Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, Λεβαντόφσκι, είναι ανοικτός στο να ξαναβρεί τον Κλόπ στη Λίβερπουλ και δε θα έλεγε όχι σε μια πρόταση με εξαιρετικές απολαβές. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε ρεπορτάζ της, ο «Λέβα» μιλούσε με την ομάδα της Βαυαρίας με σκοπό να επεκτείνει το συμβόλαιο του και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο, δεν κλείνει την πόρτα σε καμία πρόταση που θα μπορούσε να του αποφέρει αρκετά χρήματα. 

Κλείσιμο
Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Λεβαντόφσκι και του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με τον Κλόπ να αποτελεί «παλιόφιλο» του ποδοσφαιριστή κάτι που πιθανότατα θα παίξει ρόλο στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, το όνειρο του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης. Στο στρατόπεδο των «Μαδριλένων» όμως, θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση πρωτού γίνει κάποια κίνηση για τον Λεβαντόφσκι. 

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως οι «Reds» δεν αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λίγκ κάτι που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο παίκτης για το σύλλογο που θα επιλέξει, παρόλα αυτά βλέπει ζεστά τη προοπτική της Λίβερπουλ. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης