Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Σουηδός επιθετικός των πράσινων αναφέρθηκε στην αποτυχία του ΠΑΟ στα πλέι οφ, αλλά δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη χώρα του στο Euro

Μπεργκ: «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Από τη μια η χαρά που τον θέλει φαβορί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση της Σουηδίας στο Euro 2016 κι από την άλλη η αποτυχία του Παναθηναϊκού να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μάρκους Μπεργκ μπήκε πλέον στο πρόγραμμα των προπονήσεων της Εθνικής Σουηδίας και μιλώντας στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους αρχικά στάθηκε στην συνύπαρξη του με τον ‘Ίμπρα’ και κατόπιν αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.
 
Κλείσιμο
«Είναι ωραία να ακούς πως έχεις το προβάδισμα για να παίξεις δίπλα στον Ζλάταν. Έπαιξα τα τελευταία παιχνίδια σε αυτή την θέση και το απόλαυσα. Νιώθω καλά και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πρέπει να αποδώσουμε καλά» είπε σχετικά με την προοπτική να είναι στο πλευρό του Ιμπραΐμοβιτς ενώ όταν ρωτήθηκε και για το 1-1 της Τούμπας από συμπατριώτες του δημοσιογράφους τόνισε:. 

«Δεν θα έπαιζα έτσι κι αλλιώς ενώ ήμουν και τιμωρημένος. Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε αυτό που έγινε αλλά τώρα πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κρίμα γιατί φτάσαμε τόσο κοντά να κερδίσουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης