EURO 2016: Φιλικά με υποσχέσεις για κέρδη

EURO 2016: Φιλικά με υποσχέσεις για κέρδη

Στα τελευταία φιλικά ματς πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι τα τελικά του EURO 2016 στη Γαλλία, σημειώνονται, συνήθως, αναπάντεχα αποτελέσματα τα οποία εξασφαλίζουν όμως ασυνήθιστα υψηλές αποδόσεις.

EURO 2016: Φιλικά με υποσχέσεις για κέρδη
Ισπανία – Νότια Κορέα: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας. Θα είναι το προτελευταίο ματς των Ισπανών πριν πάνε στα τελικά του EURO 2016 της Γαλλίας, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Τουρκία, την Κροατία και την Τσεχία. Πρόβα τζενεράλε για τους Ισπανούς θα είναι το φιλικό με τη Γεωργία την προσεχή Τρίτη 7 Ιουνίου. Και σ’ αυτό το φιλικό ίσως χρησιμοποιηθούν λίγο οι διεθνείς της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, ούτε στο φιλικό με την Βοσνία έπαιξαν, αλλά η Ισπανία νίκησε πανεύκολα 3-1 με το Νολίτο να πετυχαίνει δυο γκολ. Οι Κορεάτες είναι αυτοί που γνωρίζουμε, στερούνται σε ταλέντο έναντι των Ισπανών, αλλά τρέχουν ακατάπαυστα. Έχουν δέκα σερί ματς χωρίς να δεχτούν γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις και περισσότερο από ένα χρόνο να χάσουν. Η λογική λέει ότι η Ισπανία θα νικήσει, το ματς είναι over και αμφίσκορο.

Κλείσιμο
Νορβηγία – Ισλανδία: Επίσης φιλικό ματς, που θα γίνει στο Όσλο. Οι Νορβηγοί απέτυχαν να προκριθούν στα τελικά της Γαλλίας, η δε Ισλανδία προκρίθηκε για πρώτη φορά. Και οι δυο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, οι Νορβηγοί προέρχονται από συντριβή 3-0 από την Πορτογαλία που έπαιζε χωρίς το Ρονάλντο. Γενικά, δεν τα πάει καλά από την αρχή του χρόνου, δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας την Εσθονία, 0-0, νίκησε 2-0 την ανύπαρκτη Φινλανδία και έχασε στην Πορτογαλία. Οι Ισλανδοί έχουν να παίξουν παιχνίδι από τις 29 Μαρτίου, όταν νίκησαν 3-2 την Ελλάδα σε φιλικό στον Πειραιά. Μέχρι τότε, είχαν τρεις εκτός έδρας ήττες, 2-1 από τα Εμιράτα, 3-2 από τις ΗΠΑ και 2-1 από τη Δανία. Το’ χουν στην επίθεση, ειδικά με τον 37 αχρονο   Γκούντιονσεν, άλλοτε παίκτη Τσέλσι, της Μπαρτσελόνα και της ΑΕΚ. Αντίπαλοί τους στο EURO, Ουγγαρία, Αυστρία και Πορτογαλία Η λογική λέει ότι το ματς είναι αμφίσκορο και over.

Πολωνία – Ολλανδία: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Οι Πολωνοί προετοιμάζονται για τα τελικά της Γαλλίας, οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να προκριθούν. Δύσκολο ματς. Οι Πολωνοί έχουν 65 μέρες να παίξουν ματς, το τελευταίο το έδωσαν 26 Μαρτίου, όταν και κατατρόπωσαν 5-0 την Φινλανδία. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν να χάσουν από το Σεπτέμβριο του 2015, 3-1 από τη Γερμανία. Έχουν, μάλιστα, έξι σερί νίκες με over. Είναι τρομεροί στην επίθεση με το Λεβαντόφσκι να σκοράρει διαρκώς. Στη Γαλλία θα έχουν αντιπάλους τη Γερμανία, τη Β. Ιρλανδία και την Ουκρανία. Οι Ολλανδοί είναι σε «τρελή κατάσταση». Κάνουν καινούργια αρχή και είναι ή του ύψους ή του βάθους. Χάνουν 3-2 στη Γαλλία σε φιλικό και μετά κερδίζουν την Αγγλία 2-1 στο Γουέμπλεϊ. Έχει ειδικό βάρος η φανέλα τους. Προέρχονται από εκτός έδρας 1-1 με την Ιρλανδία, όπου ισοφαρίστηκαν στο 85. Η λογική λέει ότι είναι αμφίσκορο και over το ματς αυτό και σκοράρει ο Λεβαντόφσκι.

Τσεχία – Ρωσία: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας, με τους δυο αντιπάλους να προετοιμάζονται για τα τελικά της Γαλλίας. Η Τσεχία μέσα στο 2016 ξεκίνησε άσχημα κι έχασε στην έδρα της 1-0 από τη Σκωτία. Μετά, πήρε ισοπαλία 1-1 στη Σουηδία και την περασμένη Παρασκευή διέλυσε 6-0 τη Μάλτα. Πριν μπει στα τελικά, όπου θ’ αντιμετωπίσει τις Κροατία, Τουρκία, Ισπανία, θα παίξει ένα ακόμα φιλικό με την Ν. Κορέα. Οι Ρώσοι (αντίπαλοί τους στα τελικά είναι Αγγλία, Σλοβακία, Ουαλία) παρουσιάστηκαν ασταθείς στα φιλικά από τον Νοέμβριο. Νίκησαν 1-0 την Πορτογαλία στο Κράσνονταρ και μετά, έχασαν 3-1 από την Κροατία στο Ροστόφ. Πέρασαν εύκολα 3-0 τη Λιθουανία στη Μόσχα και στο τελευταίο φιλικό έχασαν φυσιολογικά 4-2 από τη Γαλλία στο Παρίσι. Δεν είναι λίγο, όμως, ότι πέτυχαν δυο γκολ. Η λογική λέει ότι το ματς είναι αμφίσκορο και over.

Βέλγιο – Φινλανδία: Φιλικό ματς που θα γίνει στις Βρυξέλλες. Εύκολο ματς, καθότι με το υλικό που έχει το Βέλγιο, μπορεί ακόμα και να πάρει το τρόπαιο στα τελικά της Γαλλίας. Και το απέδειξε το περασμένο Σάββατο όταν κέρδισε πιο εύκολα απ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, 2-1, την Ελβετία στη Γενεύη με γκολ των Λουκάκου και Ντε Μπρούινε. Το Βέλγιο έδειξε την κλάση του όταν νίκησε 3-1 την Ιταλία κι από ατυχία έχασε 2-1 από την Πορτογαλία στη Λεϊρία. Αντίπαλοι των Βέλγων στα τελικά είναι η Ιταλία, η Σουηδία και η Ιρλανδία. Οι Φινλανδοί επιλέχτηκαν για φιλικό, προκειμένου να γίνουν σάκος του μποξ και να φτιάξουν την ψυχολογία των Βέλγων. Η λογική λέει ότι είναι άσος από ημίχρονο, over, no goal και σκοράρουν Λουκάκου και Ντε Μπρούινε.

Αγγλία – Πορτογαλία: Μεγάλο φιλικό ματς στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα πάρουν μέρος στα τελικά της Γαλλίας. Η Αγγλία (αντίπαλοί της Ρωσία, Ουαλία, Σλοβακία) είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μόνο νίκες εκτός από εκείνη την ανέλπιστη εντός έδρας ήττα 2-1 από την Ολλανδία. Στο ίδιο γήπεδο νίκησε 2-0 τη Γαλλία, 2-1 τις Τουρκία και Αυστραλία, έκανε και σπουδαία νίκη 3-2 μέσα στη Γερμανία. Βάρντι και Κέιν είναι σε τρομερή κατάσταση και σκοράρουν σχεδόν συνέχεια. Η Πορτογαλία από τη μεριά της (αντίπαλοί της Αυστρία, Ισλανδία, Ουγγαρία) παίζει πάντα για τη νίκη με ένα γκολ. Αμφίβολο αν θα παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεκουράστηκε τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο. ‘Έπαιξε τραυματίας στον τελικό ο Πορτογάλος. Η λογική λέει ότι το ματς κλείνει προς τον άσο, είναι αμφίσκορο και σκοράρει ο Βάρντι.

Σερβία – Ισραήλ: Αυτό το φιλικό θα γίνει στο Νόβισαντ της Σερβίας με καμία από τις δυο αντιπάλους να έχει προκριθεί στα τελικά του EURO 2016 της Γαλλίας. Οπότε περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να είναι περίπου ισοδύναμες, αλλά το αποτέλεσμα να κλείνει υπέρ της Σερβίας, μόνο και μόνο επειδή παίζει στην έδρα της. Οι Σέρβοι θα έχουν να θυμούνται από τα προκριματικά μόνο τη νίκη – τσαμπουκά 2-0 μέσα στην Αλβανία. Από εκεί και πέρα, απογοήτευση. Ανασυντάσσονται τώρα, για να παρουσιάσουν κάτι καλό στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Προέρχονται από δυο νίκες, 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία, 2-1 την Κύπρο στο Ούζιτσε. Το Ισραήλ από τη μεριά του παίζει με άγνοια κινδύνου γι αυτό κι έχει τρεις σερί ήττες, δυο στα προκριματικά (2-1 από την Κύπρο στην Ιερουσαλήμ και 3-1 από το Βέλγιο στις Βρυξέλλες) και στο μοναδικό φιλικό που έχει δώσει μετά τα προκριματικά πριν από 70 μέρες, έχασε 3-0 από την Κροατία στο Ζάγκρεπ. Η λογική λέει ότι το ματς κλείνει προς τον άσο και είναι under και no goal.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης