Μαζουακού: «Δικαιώθηκα που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Μαζουακού: «Δικαιώθηκα που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο αριστερό μπακ των πρωταθλητών δήλωσε ότι κέρδισε το στοίχημα και περιμένει μια κλήση και στην Εθνική Γαλλίας

Μαζουακού: «Δικαιώθηκα που ήρθα στον Ολυμπιακό»
Η επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είχε ‘ξενίσει’ αρκετούς συμπατριώτες του, ωστόσο ο Αρτούρ Μαζουακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εκίπ δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για την προ διετίας επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

 «Το στοίχημά μου απέδωσε. Είναι η δεύτερη φορά που ψηφίζομαι καλύτερο αριστερό μπακ στην ελληνική λίγκα. Ήταν σημαντικό για μένα αυτό, γιατί ήταν η σεζόν της επιβεβαίωσης. Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω, να προοδεύσω και να ανακαλύψω το Champions League»,  είπε χαρακτηριστικά ο Μαζουακού και κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό συμπλήρωσε:

Κλείσιμο
«Όλα αυτά δείχνουν την αξία μου. Έκανα 11 συμμετοχές στο Champions League αυτά τα δύο χρόνια, έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάναμε το νταμπλ πέρυσι και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Είναι όλα καλά. Φυσικά, η Ελλάδα δεν είναι ο πρώτος προορισμός που έρχεται στο μυαλό, αλλά όταν έφυγα από τη Βαλενσιέν είχα κάποια σχέδια στο μυαλό μου, έστω και αν ορισμένοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν. Πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης