Άλλη μια «γκέλα» για την Άρσεναλ που αντί για τίτλο παλεύει για την τετράδα

Άλλη μια «γκέλα» για την Άρσεναλ που αντί για τίτλο παλεύει για την τετράδα

Δείτε τα γκολ - Η Κρίσταλ Πάλας έσπασε το σερί των έξι διαδοχικών ηττών από την Αρσεναλ, απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Emirates κι έκανε το κλίμα για τους Κανονιέρηδες χειρότερο. Στην 4η θέση η ομάδα του Βενγκέρ

Άλλη μια «γκέλα» για την Άρσεναλ που αντί για τίτλο παλεύει για την τετράδα
Αυτή τη στιγμή με την Σίτι να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων, η Άρσεναλ πέρασε στην 4η θέση. Το γκολ του Αλέξις Σάντσες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους δεν ήταν αρκετό, αφού ο Μπολάσιε στο 82ο λεπτό να ισοφαρίζει, σε ένα τέρμα που φέρει ευθύνη και ο Τσεχ. 

Η Άρσεναλ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και όσο δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ανέβαζε την πίεση της προς τα καρέ της Πάλας. Στο 42ο λεπτό στην ωραία συνεργασία του με τον Σάντσες, ο Οζίλ βρέθηκε απέναντι από τον Χένεσεϊ, αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρο της Κρίσταλ Πάλας. Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γουέλμπεκ που έβγαλε ωραία σέντρα και ο Σάντσες με κεφαλιά έγραψε το 1-0, για να βγάλει το άγχος από τους γηπεδούχους. 

Κλείσιμο
Στο 69’ ο Σάντσες μετά από μία ακόμη εξαιρετική συνεργασία με τον Οζίλ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα από την κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω. Στο 82ο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους αφού ο Μπολάσιε έκανε την προσποίηση πάνω στον Κοκλέν και με δεξί σουτ νίκησε τον Τσεχ που καθυστέρησε ν’ αντιδράσει για να γίνει το 1-1. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης