Χειρουργείο για Μπουμάλ, οριακά παίζει με Ολυμπιακό

Χειρουργείο για Μπουμάλ, οριακά παίζει με Ολυμπιακό

Δεν θα αποφύγει τελικά το νυστέρι ο Μπουμάλ μετά την εξάρθρωση κλείδας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Χειρουργείο για Μπουμάλ, οριακά παίζει με Ολυμπιακό
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολιβιέ Μπουμάλ, αφού μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστεί «νυστέρι» για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στην κλείδα μετά τον τραυματισμό του στα Χανιά. 

Ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» θα μείνει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εκτός δράσης για περίπου έξι βδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει οριακά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα μέσα Μαρτίου. 

Κλείσιμο
Το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» επέλεξε το χειρουργείο και όχι μια συντηρητική θεραπεία, ώστε να υπάρξει σίγουρη αποκατάσταση του τραυματισμού του παίκτη, τον οποίο μάλιστα επισκέφθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος για να του ευχηθεί περαστικά. 

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Μάρκους Μπεργκ να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα, παρόλο που ο Σουηδός επιθετικός θα προφυλαχθεί και δεν θα βρίσκεται στην 11άδα στο ματς με τη Ξάνθη το Σάββατο. 

Τρεις βδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Ράσμους Τελάντερ που υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Ιταλός τεχνικός για τα στόπερ υπολογίζει πλέον στους Ταυλαρίδη, Μολέδο και τον νεαρό Ευαγγέλου, ενώ μετά το ματς με τον Ατρόμητο επιστρέφει και ο Κουτρουμπής που ολοκληρώνει την τιμωρία του. 

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα θα κάνει σήμερα και ο Βιγιαφάνιες, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες το βράδυ. Ο Αργεντινός μάλιστα ετοιμάζεται να ριχθεί άμεσα στη μάχη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη το Σάββατο. 

Τέλος, δανεικός στην ελβετική Λουγκάνο για έξι μήνες αναμένεται να δοθεί ο Δώνης που θα βρεθεί συμπαίκτης με τον αδερφό του.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης