Χιτσκοκικό φινάλε για τον ΠΑΟ, 68-66 τη Μάλαγα

Χιτσκοκικό φινάλε για τον ΠΑΟ, 68-66 τη Μάλαγα

Το πρώτο εύστοχο τρίποντο του Φελντέιν ήταν και το… νικηφόρο - Τρομερός ο Διαμαντίδης που σταμάτησε στους 17 πόντους και τις 7 ασίστ

Χιτσκοκικό φινάλε για τον ΠΑΟ, 68-66 τη Μάλαγα
Επέστρεψε απ' την κόλαση ο Παναθηναϊκός! Δείχνοντας το μέταλλό του, το τριφύλλι απέφυγε στο σοκ στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 68-66 της Μάλαγα για το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Το τριφύλλι βρέθηκε πολύ κοντά στο... σοκ μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά στο νήμα έδειξε μέταλλο, είχε τύχη και έφερε «τούμπα» την Μάλαγα.  

Κλείσιμο
Η άμυνα του Γκιστ στο τελευταίο λεπτό, το ριμπάουντ του ίδιου σε χαμένο τρίποντο και οι βολές που κέρδισε, το κρύο αίμα του Φελντέιν (που στα 11'' πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 6,75), αλλά και το άστοχο τρίποντο του κορυφαίου των Ισπανών ως τότε, Σμιθ (22π.) στην εκπνοή, «υπέγραψαν» αυτό το... μίνι έπος. 

Τρομερός ο Διαμαντίδης που σταμάτησε στους 17 πόντους και τις 7 ασίστ, κρατώντας όρθια την ομάδα του, σημαντική βοήθεια από τον Πάβλοβιτς (10π.), έπαιξε σαν… Γκιστ στο νήμα, άστοχος ο Καλάθης παρά τους 9 πόντους, το πρώτο εύστοχο τρίποντο του Φελντέιν ήταν και το… νικηφόρο!

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 37-33, 58-55, 68-66

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης