Θα βρεθεί στο γήπεδο για το Γερμανία-Ολλανδία η Μέρκελ

Θα βρεθεί στο γήπεδο για το Γερμανία-Ολλανδία η Μέρκελ

«Το μήνυμα είναι σαφές: δεν θα αφήσουμε τους εαυτούς μας να παρασυρόμαστε από την τρομοκρατία» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας Ράινχαρντ Ρούμπαλ.

Θα βρεθεί στο γήπεδο για το Γερμανία-Ολλανδία η Μέρκελ
Μάλιστα θα παραστεί και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως έκανε γνωστό ένας εκπρόσωπος της Καγκελαρίας στο γαλλικό πρακτορείο, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί και η παρουσία όλων των μελών της γερμανικής Κυβέρνησης, όπως υποστήριξε ο γερμανικός Τύπος.

«Το μήνυμα είναι σαφές: δεν θα αφήσουμε τους εαυτούς μας να παρασυρόμαστε από την τρομοκρατία» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας Ράινχαρντ Ρούμπαλ. «Ο προπονητής μας Γιοακίμ Λεβ και καθένας από τους παίκτες μας αξίζει σεβασμό για την ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα της επίθεση αλλά και απέναντι σε όλους τους Γάλλους», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Τουλάχιστον 129 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σειρά επιθέσεων την Παρασκευή το βράδυ στο κέντρο του Παρισιού και το Saint-Denis, κοντά στο Στάδιο, όπου Γαλλία και Γερμανία αγωνίζονταν σε φιλικό αγώνα. Ο Αρχηγός της Γερμανίας Μπάστιαν Σβαιστάινγκερ που δήλωσε «άφωνος» και απηύθυνε έκκληση για ενότητα νωρίτερα την Κυριακή, δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα εναντίον της Ολλανδίας. Είναι ένας από τους έξι παίκτες που άφησε να ξεκουραστούν ο Γιοακίμ Λεβ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης