MotoGP: «Φωτιά» ο Ρόσι, ειρωνεία για Λορένθο, Μάρκεζ!

MotoGP: «Φωτιά» ο Ρόσι, ειρωνεία για Λορένθο, Μάρκεζ!

«Φωτιά» ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά την απώλεια του τίτλου, καθώς έκραξε τον Μαρκ Μάρκεζ χαρακτηρίζοντας απίστευτη τη συμπεριφορά του και ειρωνεύοντας τόσο τον Ισπανό, όσο και τον Χόρχε Λορένθο

MotoGP: «Φωτιά» ο Ρόσι, ειρωνεία για Λορένθο, Μάρκεζ!
Ποιος είδε και δε φοβήθηκε τον Βαλεντίνο Ρόσι, μετά το φινάλε του αγώνα στη Βαλένθια. Ο «Γιατρός» είδε ξεκάθαρα το... παιχνιδάκι που παίχτηκε εναντίον του και... πέταγε φωτιές, μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε απίστευτη τη συμπεριφορά του Μαρκ Μάρκεζ, όχι μόνο σήμερα, αλλά και σε Φίλιπ Άιλαντ, Σεπάνγκ, ενώ τον κατηγόρησε ότι προστάτευσε τον Χόρχε Λορένθο, ώστε να είναι αυτός που θα πανηγύριζε τον τίτλο.

Κλείσιμο
Επίσης, ειρωνεύτηκε αμφότερους τους Ισπανούς λέγοντας πως ο Λορένθο δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πίστα και ότι ίσως στο μέλλον ο Μάρκεζ να καταλάβει τι έκανε. «Χτίσαμε τη φετινή σεζόν από τον πρώτο αγώνα και ήταν ωραία. Ήμουν πάντα ανταγωνιστικός και ποτέ δεν έκανα λάθη.

Νομίζω ότι μετά το Μότεζι είχα το υλικό για να κερδίσω το πρωτάθλημα, όμως δυστυχώς μετά τον αγώνα στο Φίλιπ Άιλαντ κάτι άλλαξε και σε αυτούς τους τρεις τελευταίους αγώνες είδαμε κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στο άθλημά μας.

Η κατάσταση ήταν, ήδη, άσχημη, αλλά σήμερα ήταν ενοχλητικό για όλους επειδή ήταν απίστευτη η συμπεριφορά του Μάρκεζ. Είναι κάτι πολύ άσχημο, ειδικά για το άθλημά μας. Κανείς δεν περίμενε ένας αναβάτης της Honda να επιτρέψει σ' έναν αναβάτη της Yamaha να κερδίσει και να δώσει το μάξιμουμ μόνο για να κρατήσει πίσω του τον ομόσταυλό του.

Αυτά είναι πολύ, πολύ άσχημα νέα. Όπως και να χει, έτσι είναι τα πράγματα και πρέπει να τα αποδεχτούμε. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι είδαν τι είπα στην Αυστραλία και δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του Μάρκεζ.

Ειλικρινά, για μένα είναι πολύ δύσκολο να του πω κάτι επειδή ελπίζω ότι στο μέλλον της καριέρας του θα καταλάβει τι έκανε σε αυτούς τους τρεις τελευταίους αγώνες. Σίγουρα οι Honda ήταν πιο γρήγορες.

Ξέρουμε ότι στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Honda είχε καλύτερο υλικό, όμως ο Μάρκεζ απλά προστάτεψε τον Λορένθο, όπως έκανε στο Φίλιπ Άιλαντ, όπως και στη Σεπάνγκ. Ο Λορένθο δεν πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος, καθώς δεν είναι ένα πρωτάθλημα που κέρδισε στην πίστα, αλλά είναι αναμνήσεις», ήταν τα λόγια του έξαλλου Doctor!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης