Τούντορ: Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα

Τούντορ: Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα

«Αξίζαμε τη νίκη ξεκάθαρα. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς από την ΑΕΚ», τόνισε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά»

Τούντορ: Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα
Απόλυτα δίκαια χαρακτήρισε ο Ιγκόρ Τούντορ τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, αποδίδοντάς τη στον χαρακτήρα των παικτών του, που δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

«Το πιο σημαντικό στοιχείο σήμερα ήταν ο χαρακτήρας των παικτών, γι’ αυτό τους συγχαίρω. Κυριάρχησαν και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν τη δύναμη να γυρίσουν το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη ξεκάθαρα. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς από την ΑΕΚ», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς αν προβληματίζεται από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, απάντησε: «Θα ήθελα πάντα να έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες στους αγώνες μας. Σήμερα νομίζω πως ήταν θέμα αγωνιστικού χώρου. Για παράδειγμα, αν το γήπεδο ήταν εντάξει, ο Μακ θα είχε σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ευκαιρίες. Κι εμείς σε αυτά τα 10-11 παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε να τα κερδίσουμε σχεδόν όλα».

Σχετικά με την πίεση που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, είπε: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Η ΑΕΚ δεν είναι κακή ομάδα, ξέρουμε πώς παίζει. Τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχουμε είναι για να έχουν την κατοχή. Μέχρι να βάλει η ΑΕΚ γκολ δεν είχαν σουτ. Στο τέλος είναι φυσικό να σκεφτούμε περισσότερο την άμυνα».

Σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Κίτσιου κι αν οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα απάντησε: «Όχι, είναι συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν σε μια ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, όπως και ο Σάμπο, και θα παίζουν και οι δύο στη διάρκεια της σεζόν».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Κίτσιου, είπε: «Θεωρείτε πως ο Κωνσταντινίδης δεν ήταν καλός; Θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και χρησιμοποιήσαμε στις πτέρυγες παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Μακ για να πιέσουμε περισσότερο».

Τέλος, για το αν υπάρχει πιθανότητα να παίξουν μαζί από την αρχή ενός αγώνα Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ, είπε: «Φυσικά. Θα γίνει».

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης