Η Σερβία αγωνίζεται απόψε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Λιθουανία κι έχει πολλές πιθανότητες όχι απλώς να βρεθεί στον τελικό, αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο. Αν αυτό συμβεί, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα σημειώσει ένα σπουδαίο προσωπικό επίτευγμα.
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα γίνει ο δεύτερος άνθρωπος που κατακτά το Ευρωμπάσκετ τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Ο πρώτος που το πέτυχε ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που ήταν πρωταγωνιστής στο παρκέ το 1987 και οδηγός από τον πάγκο το 2005.
Ο «Σάλε» έχει κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ το 1991, το 1995 και το 1997 και φιλοδοξεί να το κάνει και τώρα με τους «πλάβι», ακριβώς 18 χρόνια μετά τον τελευταίο του ευρωπαϊκό τίτλο με τη Σερβία, όπως και ο «δράκος».
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.