Ολυμπιακός: «Μην τους φοβάστε», το μήνυμα του Σίλβα στους παίκτες για την Μπάγερν

Ολυμπιακός: «Μην τους φοβάστε», το μήνυμα του Σίλβα στους παίκτες για την Μπάγερν

«Ντόπες» του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Τετάρτης - Τα σχέδια του και οι πιθανές εκπλήξεις στην ενδεκάδα - Πώς θα παίξουν οι Βαυαροί - Τη... δική του παράσταση ετοιμάζει ο κόσμος 

Ολυμπιακός: «Μην τους φοβάστε», το μήνυμα του Σίλβα στους παίκτες για την Μπάγερν
Τις προηγούμενες ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός ζητούσε από τους παίκτες του να σκέφτονται μόνο τον Πλατανιά και να μην αποπροσανατολίζονται με την Μπάγερν. Από το πρωί της Κυριακής και μετά όλη η προσοχή του στρέφεται εκεί και μοιραία αναφέρθηκε στους παίκτες του μόνο για τον αγώνα της πρεμιέρας του Champions League. «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και δύσκολο με έναν μεγάλο αντίπαλο, ένα τεράστιο όνομα, που όμως δεν πρέπει να το φοβηθούμε. Σαν ομάδα θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. 

Δεν πρέπει με τίποτα να τους φοβηθούμε. Να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε με προσοχή και συγκέντρωση. Να κάνουμε αυτό που πρέπει και την δουλειά μας στο γήπεδο. Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο μας. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε όλοι μας, διότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει και προσπαθήσουμε πολύ, μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό», ήταν το... μήνυμα του Μάρκο Σίλβα προς τους παίκτες του.

Κλείσιμο
Τους διευκρίνισε επίσης πως στο μυαλό τους να μην έχουν τις απουσίες που θα έχει η Μπάγερν Μονάχου σε έναν τέτοιο αγώνα, διότι πολύ απλά όταν πρόκειται για αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς δεν... μετράνε.  Εξάλλου ο Πορτογάλος με τους συνεργάτες του έχουν τσεκάρει για τα καλά την Μπάγερν μέσω και του scouting report από τα ματς με Λεβερκούζεν και Άουγκσμπουργκ. 

Από εκεί και έπειτα ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να ψάχνει τον τρόπο που θα... εκπλήξει τον Πεπ Γκουαρντιόλα με την διάταξη του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο. Μία έκπληξη που μπορεί να έχει να κάνει με τον άξονα ή τα... φτερά. Και ας δοκίμασε την Δευτέρα για βασικό τον Κασάμι -με τον οποίο μίλησε και και πάλι ο Πορτογάλος για να του δώσει και άλλη.. ώθηση- αλλά και τον Ερνάνι, όπως και τον Φορτούνη. Οι 9... σίγουροι πάντως είναι οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Τσόρι, Πάρντο και Ιντέγιε. 

Όπως και να έχει και ο ίδιος και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρόκληση τους περιμένει και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για ένα αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει τον κόσμο, ο οποίος θα γεμίσει την Τετάρτη το Καραϊσκάκη. Και ειδικά για τον Μάρκο Σίλβα πρόκειται για την πρώτη πολύ μεγάλη πρόκλησή του εκτός Πορτογαλίας...


Ανάλυση για Μπάγερν σήμερα

Ο Μάρκο Σίλβα έχει προγραμματίσει σήμερα να μιλήσει πιο ουσιαστικά στους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπάγερν Μονάχου. Πιθανότατα η ανάλυση αυτή να συνδέεται και με προβολή βίντεο από τις αναμετρήσεις των Βαυαρών. Και φυσικά και εκεί θα κοιτάξει να τους... ντοπάρει ξανά στον ψυχολογικό τομέα και να τους κάνει να πιστέψουν για τα καλά στους εαυτούς τους και στις δυνάμεις τους.


Έτσι θα παίξει η Μπάγερν 

Σχήμα 4-1-4-1 ετοιμάζει για το ματς με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο η Μπάγερν, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση. Με τον Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Λαμ, στο κέντρο της άμυνας τους Μπόατενγκ και Αλάμπα και αριστερά τον Μπερνάτ. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, δεξιά στον άξονα ο Βιδάλ και αριστερά ο Τιάγκο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μίλερ και αριστερά στην επίθεση ο Κόστα για να παίξει κορυφή ο Λεβαντόφσκι.
 
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως όπως τονίζουν οι ρεπόρτερ που καλύπτουν την ομάδα της Μπάγερν συνηθίζει να ανακοινώνει την ενδεκάδα ανήμερα του αγώνα. Τρεις ή τέσσερις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης μαζεύει τους παίκτες του, τους ενημερώνει για τους 11 που θα ξεκινήσουν και εξηγεί και το γιατί αλλά και το τι ζητάει από εκείνους για το παιχνίδι. Στα της ενδεκάδας αν και ο Γκέτσε κάνει πλέον κανονικά προπονήσεις εκτιμάται πως δεν θα είναι βασικός.


Η οδηγία για τους οπαδούς της Μπάγερν

Το παρών στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσκάκη θα δώσουν 1.700 οπαδοί της Μπάγερν που θα ταξιδέψουν από την Γερμανία για την χώρα μας. Αρχικά η ενημέρωση έκανε λόγο για 2.000 και πλέον φιλάθλους, ωστόσο μετά τις επιστροφές εισιτηρίων που υπήρξαν ο αριθμός αυτός θα είναι στους 1.700. Η οδηγία είναι να μεταβούν στο Καλλιμάρμαρο. Από εκεί με λεωφορεία και την συνοδεία αστυνομικών θα βρεθουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 
 
Πρόκειται για μία ενέργεια που γίνεται για λόγους ασφαλείας. Όσον αφορά στην ομάδα της Μπάγερν η πτήση της από το Μόναχο είναι προγραμματισμένη να φύγει στις 12 το μεσημέρι.


Ο κόσμος ετοιμάζει ξεχωριστή βραδιά στο Καραϊσκάκη

Ο 12ος παίκτης των Πειραιωτών θα είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για ακόμα ένα μεγάλο ματς στην Ευρώπη. Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν ήδη την δική τους... παράσταση με τραγούδια, συνθήματα και πανό προκειμένου να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές τους. Και επειδή σε αρκετά παιχνίδια του Champions League υπάρχουν κορεό από την ερυθρόλευκη κερκίδα δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα κάτι το ξεχωριστό για τις ανάγκες εκείνης της βραδιάς.

Το σίγουρο είναι πως το γεμάτο Καραϊσκάκη την Τετάρτη θα αποτελέσει ξανά μία... καυτή έδρα, την οποία θα αισθανθεί για τα καλά και η βαυαρική ομάδα. Και το βέβαιο επίσης είναι πως ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στο φαληρικό στάδιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης