Βίντεο: Η πιο αστεία καθυστέρηση σε αγώνα ποδοσφαίρου

Βίντεο: Η πιο αστεία καθυστέρηση σε αγώνα ποδοσφαίρου

Δράστης ο Ματίας Αλόνσο της Γιουβεντού από την Ουρουγουάη με μια μεγαλοπρεπή «βουτιά» από το φορείο που τον μετέφερε εκτός αγωνιστικού χώρου

Βίντεο: Η πιο αστεία καθυστέρηση σε αγώνα ποδοσφαίρου
Η τακτική των καθυστερήσεων είναι πάγια πρακτική στους αγώνες ποδοσφαίρου ειδικά σε αγώνες που κρίνονται τίτλοι, κύπελα ή προκρίσεις.

Ένας τέτοιος ήταν και αυτός ανάμεσα στην Γιουβεντούτ και τη Ρεάλ Ποτόσι για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Κλείσιμο
Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με νίκη 4-1 της Γιουβεντούτ αλλά στη ρεβάνς η Ποτόσι βρέθηκε να κερδίζει 2-0 και να βρίσκεται ένα γκολ απόσταση από τη μεγάλη ανατροπή.

Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον Ματίας Αλόνσο. Ο επιθετικός της Γιουβεντούτ, λίγο πριν τη λήξη, έπεσε στο χορτάρι υποφέροντας από κράμπες. Επειδή, όμως, αυτό δεν του φάνηκε ότι ήταν αρκετό για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για την ομάδα του καθώς στο γήπεδο μπήκε το βανάκι για να τον μεταφέρει εκτός αγωνστικού χώρου, ο Αλόνσο πήγε την έννοια της καθυστέρησης σε άλλο επίπεδο. 

Όταν, δηλαδή, οι τραυματιοφορείς τον έβαλαν στο φορείο και επιχείρησαν να τον σηκώσουν, ο επιθετικός της Γιουβεντούτ έκανε μια αξιοζήλευτη βουτιά που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του εξοργίζοντας τους αντιπάλους του.

Τελικά ο 30χρονος επιθετικός κατάφερε το στόχο του αφού η ομάδα του προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Εμελέκ από το Εκουαδόρ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης