«Έκραξαν» τον Ντε Χέα οπαδοί της Γιουνάιτεντ!

«Έκραξαν» τον Ντε Χέα οπαδοί της Γιουνάιτεντ!

Καθόλου δεν αρέσει σε μερίδα οπαδών της Μαν. Γιουνάιτεντ η επιμονή του Νταβίντ Ντε Χέα να πάει στη Ρεάλ. Σύμφωνα με τη «Sun» ο Ισπανός έφαγε κράξιμο με βαριές εκφράσεις στα επίσημα του «Ολντ Τράφορντ» Τις συνέπειες της τροπής που έχει πάρει το θέμα της μεταγραφής του άρχισε να βιώνει ο Νταβίντ Ντε Χέα. 

«Έκραξαν» τον Ντε Χέα οπαδοί της Γιουνάιτεντ!
Εδώ και μέρες είναι ανοιχτή η κόντρα του Ισπανού γκολκίπερ με τον Λούις Φαν Χάαλ εξαιτίας της επιθυμίας του να μετακινηθεί στη Ρεάλ. 

Σύμφωνα με την εκδοχή, δε, του Ολλανδού τεχνικού, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν οφείλεται σε δικό του αίτημα. 

Κλείσιμο
Παρόλο λοιπόν που η πλευρά του Ντε Χέα ισχυρίζεται ότι η απόφαση ήταν κοινή, οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρέθηκαν την Τρίτη στο «Ολντ Τράφορντ» για το παιχνίδι με την Μπριζ φάνηκε να μην… εκτιμούν ιδιαίτερα την επιμονή του ν’ αποχωρήσει. 

Έτσι τον αποδοκίμασαν έντονα κατά την προσέλευσή του στην εξέδρα των επισήμων, με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» ν’ αναφέρει ότι έγινε δεκτός με εκφράσεις όπως «f…k off, you penny-pinching bastard» (κάτι σαν «άντε γ…ου, φραγκοφονιά»). 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης